У Львові у 8-мій лікарні наступного тижня розгорнуть ще 38 ковідних ліжок

У Львові у 8-мій лікарні наступного тижня розгорнуть ще 38 ковідних ліжок
У місті по медзакладах облаштовують додаткові місця для хворих з доступом до кисню. Зараз роботи на завершальному етапі.

Про це повідомили у пресслужбі мерії Львова.

Частина ліжок вже є привезена. Зараз розводимо кисневу мережу, щоб кисень був доступним до кожного ліжка. Днями завершимо роботи, помиємо приміщення і розставимо ліжка, які будуть готові до прийому хворих, - розповів керівник 8-ї міської клінічної лікарні Василь Трунквальтер.

Також днями мають розпочати облаштування у поліклініці на проспекті Червоної Калини. Там буде 60 резервних ліжок.

Нагадаємо, що міськрада Львова закупила ще 190 кисневих концентраторів турецької компанії.

Читайте також
Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео) Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео)
Пом’якшення торкнуться лише сфери освіти: комісія ТЕБ і НС рекомендувала перейти на комбінований режим навчання. Однак про вихід з «червоної» зони не йдеться.
За добу у Львові виявили ще 608 хворих на коронавірус
Лабораторні центри провели 2856 ПЛР-тестів, з них 939 - позитивні
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Loading...
Load next