Новий автобусний маршрут №63 створили у Львові

Новий автобусний маршрут №63 створили у Львові
У Львівській мерії, сьогодні, виконавчий комітет ухвалив створити новий маршрут №63 до села Воля Гамулецька. Однак, затвердили зміни, які торкатимуться ще двох львівських маршрутів.

Та зміни торкнулись не лише новоствореного маршруту, а й також маршрут № 9 — продовжать, а № 22 — скоротять.

Про зміну маршрутів автобусів повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Пропонуємо продовжити автобусний маршрут № 9 до вулиці Вернадського, також створити новий автобусний маршрут № 63 до села Воля Гамулецька, і у зв’язку з цим, закоротити автобусний маршрут № 22», — розповів керівник управління транспорту, Орест Олеськів.

Так, згідно з рішенням виконавчого комітету, ці автобуси курсуватимуть за таким маршрутом: 

  • Автобус № 9

с. Муроване — вул. Б. Хмельницького — вул. В. Липинського — просп. В. Чорновола — просп. Свободи — вул. П. Дорошенка — вул. М. Коперника — вул. С. Бандери — вул. Генерала Т. Чупринки — вул. І. Горбачевського — вул. Академіка А. Сахарова — вул. Княгині Ольги — вул. Володимира Великого — вул. Стрийська — вул. В. Вернадського (автовокзал) — вул. В. Вернадського (навпроти будинку № 115 на вул. Стрийській).

  • Автобус №22

вул. Зернова — просп. В. Чорновола — вул. Варшавська — вул. Замарстинівська — смт. Брюховичі (вул. Львівська — вул. Весняна — вул. Смолиста — вул. Незалежності України — вул. Курортна — вул. Львівська — вул. Під Осовою) — смт. Брюховичі (вул. Під Осовою).

Зазначимо, що новостворений маршрут №63 курсуватиме з вулиці Під Дубом у село Воля Гомулецька, через вул. Замарстинівську.
 

Читайте також
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео) Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео)
Від учора у Львові в громадському транспорті потрібно платити не 7 гривень, а 10. Від такого корегування цін на проїзд містяни розлючені, оскільки, умови у маршрутках не покращилися, а щоденних витрат тепер буде значно більше.
У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух
На час ремонтних робіт відбудуться зміни у русі 7 маршрутів громадського транспорту.
Loading...
Load next