Дистанційне продовжується: коронавірус підтвердили у 383 працівників шкіл Львова

Дистанційне продовжується: коронавірус підтвердили у 383 працівників шкіл Львова
Впродовж минулого місяця коронавірус підтвердили у 383 працівників та 245 учнів львівських навчальних закладів. У мерії думають продовжити віддалене навчання.

Про це розповіла керівниця міського управління освіти Зоряна Довганик, передає Львівська міськрада.

За її словами, попередній такий пік захворюваності спостерігався у листопаді торік. Тоді було 280 працівників і 200 учнів з позитивним ПЛР-тестом. 

Впродовж березня за добу в середньому виявляли від 17 до 41 освітянина з підтвердженим позитивним ПЛР-тестом. Що стосується учнів, то впродовж доби підтверджувалось від 2 до 22 захворілих, - додала посадовиця.

Погіршення статистики захворюваності серед працівників зафіксували з 19 до 24 березня.

На жаль, впродовж першого місяця весни померло 13 працівників шкіл міста.

Ситуація із поширенням коронавірусу є критичною, відтак важливо продовжувати дистанційне навчання, аби нікого не наражати на небезпеку», – наголошує Зоряна Довганик.


Нагадаємо, що учні навчаються через Zoom та Classroom з 16 березня.

Читайте також
Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео) Дистанційне навчання у школах Львова: скільки освітніх закладів зможуть працювати в форматі наживо (відео)
Зростання кількості інфікованих ковідом та темпи вакцинації. В області заговорили про можливе посилення карантину.
За добу коронавірус виявили у 404 львів'ян
За оперативними даними, станом на ранок 31 березня у Львові та на Львівщині підтверджено 103670 випадків інфікування коронавірусом, з них 2629 — летальні. Місто надалі перебуває у червоній зоні.
У Львові посилили карантинні обмеження: необхідна вакцинація або негативний ПЛР-тест (відео) У Львові посилили карантинні обмеження: необхідна вакцинація або негативний ПЛР-тест (відео)
Поза правилами обов’язкової вакцинації чи негативного ПЛР-тесту: вагітні, годуючі матері та особи до 18 років, які працюють за угодою.
Loading...
Load next