Від сьогодні у Львові старші школи перейшли на дистанційне навчання

Від сьогодні у Львові старші школи перейшли на дистанційне навчання
Кількість хворих на коронавірус зросла на 30%.

Кількість хворих на коронавірус зросла на 30%. У місті вдаються до обмежувальних заходів для того, щоб не запроваджувати червону зону карантину.

Першими під дію обмежень потрапляють учні 5-11 класів, вже від 16 березня вони перейшли на дистанційну форму навчання. У мерії переконані: зменшивши навантаження на школи, зменшиться потреба у громадському транспорті.

У школі «Будокан» до можливих обмежень почали готуватися ще з минулого тижня: налагодили роботу серверу на базі свого навчального закладу, щоб вчителі могли приходити до школи та проводити свої уроки онлайн серед порожніх парт.

Натомість дошкільнят та вихованців початкової школи зміни наразі не стосуватимуться.

Але діяльність позашкільних гуртків ставлять на паузу. Всі спортивні заходи, які анонсовані були у приміщеннях, перенесуть на невизначений термін або дозволять проводити виключно на свіжому повітрі. Громадський транспорт працюватиме у звичному режимі, а поліцію просять пропильнувати чи дотримуються карантину у нічних клубах.

"Ми сьогодні чітко дали меседж правоохоронцям. Якщо вони не зуміють забезпечити закриття нічних клубів, то це будуть робити чиновники з Києва", - розповів у коментарі ПравдаТУТ Львів Андрій Садовий.

За останні пів року вірус змінився і став небезпечним для молоді без жодних супутніх хвороб.

Зазначимо, що минулого тижня у Львові створили комісію, яка має оглянути львівські поліклініки, на базі яких розгорнуть додаткові ліжкомісця для хворих на COVID-19.

Наразі усі ці обмеження впроваджують на 2 тижні, щоб у такий спосіб уникнути потрапляння до червоної зони, бо тоді доведеться ще жорсткіше затягнути пояси. Тим часом людей просять не займатися самолікуванням та при будь-яких ознаках захворювання звертатися до сімейного лікаря, а також дотримувати маскового режиму та не порушувати правила карантину.

https://www.youtube.com/watch?v=o0pQZ32hDNA

Нагадаємо, що львів’янка втратила нюх на пів року.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next