Коронавірус на Львівщині: 1085 підтверджених випадків за добу

Коронавірус на Львівщині: 1085 підтверджених випадків за добу
За минулу добу лабораторні центри провели 3596 ПЛР-тестів. Відтак, 1085 з них виявились позитивними, серед них львів`ян – 628 осіб.

Загалом в стаціонарах Львова та області перебуває 1103 особи: 1050 з них має Covid-19, 65 знаходяться у реанімації, а 33 людини підключено до апаратів штучної вентиляції легень.

За останню добу до медзакладів поступило 96 осіб, виписано – 77. Про статистику захворюваності на Covid, за минулу добу, 6 квітня, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Загалом коронавірусну інфекцію виявлено у 112193 осіб, 2762 людини померло. 82989 пацієнтів одужало. По місту Covid-19 підтвердили у 55254 осіб, з яких 41056 вже одужало і летальних випадків – 1325.

Читайте також
Боротьба з COVID та енергетичною кризою (відео) Боротьба з COVID та енергетичною кризою (відео)
Лідерка партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко запропонувала невідкладні кроки для подолання пандемії коронавірусу та енергетичного колапсу.
Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео) Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео)
Серед основних симптомів: біль у горлі, нежить, ломота у тілі. Та схожі прояви притаманні і новому штаму Омікрону.
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Loading...
Load next