На Львівщині за добу підтвердили 1639 нових випадків захворюваності на Covid

На Львівщині за добу підтвердили 1639 нових випадків захворюваності на Covid
За даними, за вчора лабораторні центри провели 2984 ПЛР-тести, з них 1639 - позитивні.

Станом на 9 квітня кількість мешканців Львова, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19 від початку пандемії, – 57 295 (+819 за попередню добу). Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Загальна кількість людей, які захворіли від початку пандемії на Covid-19 у Львівській області, – 115 087 (+1 639 за попередню добу).  З яких 41658 вже одужало, а летальних випадків – 1350.

За вчорашню добу у Львові провели 2984 ПЛР-тести, з яких 1639 – позитивні. Серед них львів’ян – 819.

Нагадаємо, що вже у травні Львів, як і вся Україна, очікує отримати першу партію вакцини від коронавірусу американської компанії Pfizer. Зокрема у місті вже є декілька бригад, які пройшли навчання щодо роботи з цією вакциною.

Читайте також
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
«Червона зона» — спецпроєкт про Львівщину в умовах пандемії коронавірусу (пряма трансляція) «Червона зона» — спецпроєкт про Львівщину в умовах пандемії коронавірусу (пряма трансляція)
3 листопада о 20:00 дивіться в телеефірі та соцмережах спеціальний проєкт «Червона зона» — про життя Львівщини в умовах карантинних обмежень. Прямий ефір готують спільно команди чотирьох львівських телеканалів — ПравдаТУТ Львів, UA: ЛЬВІВ, НТА та Першого Західного.
Вакцинацію  дітей від коронавірусу розпочали на Львівщині: імунізація проводиться від 12 років (відео) Вакцинацію дітей від коронавірусу розпочали на Львівщині: імунізація проводиться від 12 років (відео)
Підлітків від 12 років щепитимуть лише вакциною Comirnaty/Pfizer-BioNTech.
Loading...
Load next