Пробне ЗНО в суботу: як готуються львівські школи

Пробне ЗНО в суботу: як готуються львівські школи
Пунктами пробного тестування стане 21 школа місті, де буде 4846 учасників. До його проведення залучено 1044 вчителів та 21 медпрацівник.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

У зв'язку з карантином у місті, учні матимуть змогу скласти лише 1 тест у суботу, 10 квітня.

Водночас вони зможуть завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів і пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді у форми на спеціальному сервісі для визначення результатів, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що усі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися карантинних правил: бути в масці, мати дезінфектори, дотримуватися соціальної дистанції.

Результати пробного ЗНО оприлюднять на інформаційних сторінках учасників до 16 квітня.

Читайте також
Мер Львова повідомив, що усі нові ліжка будуть обладнані киснем
Виконком надав кошти на купівлю 190 кисневих концентраторів
Нові обмеження у львівському транспорті: що варто знати на час "червоної" зони? (відео) Нові обмеження у львівському транспорті: що варто знати на час "червоної" зони? (відео)
Немає ковід-сертифіката, ПЛР-тесту чи довідки — до автобуса чи електрички зась. Обласна комісія з питань ТЕБ і НС вирішила обмежити проїзд у приміському та міжміському транспорті на кшталт правил, які не так давно почали діяти для міжрегіональних маршрутів.
Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові Суд не оштрафував ресторан Дубневичів, в якому влаштували гучне святкування під час карантину у Львові
У ресторані "Park. Art of Rest", яке належить Дубневичам у квітні відбулось масштабне святкування дитячого дня народження, учасники якого в час жорсткого локдауну розважались під російськомовну музику Вєрки Сердючки. Однак, суд не оштрафував заклад, оскільки поліція неправильно склала протокол.
Loading...
Load next