У Львові нове обмеження через локдаун: заборонили продавати алкоголь

У Львові нове обмеження через локдаун: заборонили продавати алкоголь
ЛМР ухвалила рішення про заборону ресторанам продавати алкоголь "на виніс" у зв'язку з карантинними обмеженнями у місті. Це спричиняє додаткові скупчення людей.

Про це інформує Львівська міська рада.

Відповідне рішення комісія ухвалила за підсумками засідання у четвер, 1 квітня.

Відтак, заклади громадського харчування мають дозвіл продавати лише їжу.

Таке рішення пояснюють тим, що продаж алкоголю на розлив спричиняє додаткові скупчення людей. А це небезпечно під час пандемії.

Підприємців закликають виконувати вимоги, інакше після попередження ресторан закриють.

Нагадаємо, що у Львові знову продовжили карантин до 12 квітня.

Згідно з цим, львівські школи продовжують навчання у дистанційному режим, магазини непродовольчої групи, будівельних товарів та заклади харчування працюють лише на виніс та за попереднім замовленням, а непродовольчі та змішані ринки повинні бути зачинені.

Читайте також
За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика
Станом на ранок 12 травня у місті та області підтверджено 132 046 випадків інфікування коронавірусом, з яких 3407 – летальні.
На час локдауну у Львові скасували три автобусні маршрути
На період карантину у Львові відмінили курсування трьох автобусних маршрутів - №2а, 10 і 45. У автобусному підприємстві зазначають, що зумовлено це тим, що ці автобуси повторюють схему руху електротранспорту.
Дитсадки у Львові можуть закрити через погіршення ситуації з Covid
У зв'язку із збільшенням кількості хворих на коронавірус дитячі садочки у Львові ймовірно закриють. Вже цього понеділка міський штаб розгляне питання щодо роботи дитсадків.
Loading...
Load next