Із вбитим на Донбасі військовим попрощаються у центрі Львова

Із вбитим на Донбасі військовим попрощаються у центрі Львова

Тіло вбитого на Донбасі військового з Жидачева Ігора Байтали доправлять на Львівщину 10 квітня.

У суботу відбудеться прощання із загиблим біля пам’ятника Тарасові Шевченку у центрі Львова біля пам'ятника Тарасу Шевченку.  Опісля процесія вирушить до Жидачева.

Про це сьогодні, 8 квітня, повідомили у ЛОДА. Інформація щодо часу та місця поховання буде оголошена згодом.

Довідка:

26-річний військовий, мешканець Жидачева Ігор Байтала проходив службу у 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді.

3 квітня, ввечері, він зник у районі селища Шуми на Донеччині. А 6 квітня, російські окупанти передали тіло загиблого українським військовим. Обставини його смерті зараз встановлюються.

У загиблого бійця залишилися батьки, брат та двоє сестер.

Читайте також
Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео) Лікування за допомогою коней: у Львові відновлюють іпотерапію для військових (відео)
Учасникам бойових дій, які отримали поранення, контузію або перебувають на ротації і мають потребу у психологічній реабілітації, потрібно зареєструватися для участі.
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Loading...
Load next