BMW X5 у Львові на смерть збив кур'єрку на скутері

BMW X5 у Львові на смерть збив кур'єрку на скутері
Аварія трапилась на вулиці Стуса, що неподалік перехрестя з вул. Кубанською, о 17:45, сьогодні.

Сьогодні, 8 квітня, у Львові позашляховик BMW X5 на смерть збив скутеристку служби доставки Glovo. Поліція та швидка прибула на місце події. Про це повідомляє Zaxid.net.

Внаслідок наїзду скутеристка загинула на місці аварії. За попередньою інформацією поліції, потерпілій жінці було всього лиш 30 років. За кермом позашляховика знаходився 27-річний водій.

Наразі, на місці події працюють правоохоронці, які встановлюють усі обставини смертельної ДТП.

Читайте також
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео) На Львівщині трапилась ДТП за участю поліцейських: є постраждалі (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок, одне яке є поліцейським - постраждало троє осіб. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини аварії.
Loading...
Load next