“Зелене місто“ займеться будівництвом нового сміттєзвалища

“Зелене місто“ займеться будівництвом нового сміттєзвалища
ЛКП повинно визначити місце для полігону, розробити необхідну документацію та здійснити низку заходів.

Виконком постановив ЛКП “Зелене місто“ здійснювати комплекс заходів для будівництва нового полігону твердих побутових відходів для потреб Львівської МТГ. 

Відтак, у ЛКП мають:

  • визначити місце або місця майбутнього будівництва сміттєзвалища на Львівщині;
  • оформити та отримати землі у власність або користування; 
  • розробити та затвердити необхідну проєктно-кошторисної документації для будівництва;
  • провести державну експертизу;
  • оцінити вплив на довкілля відповідно до Закону України “Про оцінку впливу на довкілля“.

Видатки для будівництва нового полігону твердих побутових відходів здійснюватимуться у межах коштів, передбачених у вигляді внесків до статутного капіталу Львівського комунального підприємства “Зелене місто“ та/або коштів, залучених в третіх осіб.

Читайте також
Сміттєві проблеми Львова: куди у місті можна здати будівельне сміття (відео) Сміттєві проблеми Львова: куди у місті можна здати будівельне сміття (відео)
Днями на об’їзній дорозі Львова поблизу Зимної Води мешканці виявили стихійне звалище будівельного сміття. Видно, що у цю лісосмугу звозили різноманітні мішки не один день.
На Львівщині невідомі вивозять сміття й викидують його у поле (фото) На Львівщині невідомі вивозять сміття й викидують його у поле (фото)
Одна із мешканок Львівщини, проїжджаючи повз села Годовиця, що у Пустомитівському районі помітила як декілька невідомих чоловіків поблизу цвинтаря вивантажують із буса купи сміття.
У Львові поблизу Сокільників виявили стихійне сміттєзвалище (відео) У Львові поблизу Сокільників виявили стихійне сміттєзвалище (відео)
У Львові на вулиці Княгині Ольги на межі з Сокільниками виявили купу непотребу на території гаражного кооперативу. Шини, меблі та старий непотріб зберігаються на території гаражного кооперативу. За понад 10 років відходи звідси ніхто не прибирав.
Loading...
Load next