Коли у Львові вакцинуватимуть освітян та комунальників

Коли у Львові вакцинуватимуть освітян та комунальників
Вже з понеділка у Львова розпочнуть вакцинувати працівників освіти, громадського транспорту та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.

Наступного тижня у Львові почнуть вакцинувати від Covid-19 освітян, водіїв, контролерів, працівників АТП та стратегічних комунальних підприємств. Таке рішення прийняли учора, 9 квітня, на засіданні міського штабу з протидії коронавірусу.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"З понеділка бригади приступають до вакцинації працівників тих сфер, що забезпечують життєдіяльність міста. Мова про освітян (перш за все, це стосується вихователів садочків та вчителів початкових класів), водіїв громадського транспорту, працівників водоканалу, теплоенерго, тощо", - заявив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Зокрема, посадовець також зазначив, що міська влада розпочне підготовку списків працівників сфер послуг для проведення вакцинації. Так, у Львові хочуть приступити до вакцинації людей які працюють у цих сфер, адже вони активно комунікують з громадськістю і мають вищий шанс заразитись коронавірусом.

Зазначимо, що у Львові вже провакциновано 11239 осіб. Це ті люди, які підпадають під перші два етапи вакцинації: медики, соціальні працівники.

Читайте також
У Львівській області готуються до третього етапу вакцинації від Covid
У Львові та області проводиться підготовка вже до третього етапу вакцинації від коронавірусної інфекції. Усі охочі вакцинуватись вже зараз можуть записатись на вакцинацію.
"Ми вступили у період постійних пандемій": чому виробництво української вакцини є необхідним "Ми вступили у період постійних пандемій": чому виробництво української вакцини є необхідним
"Необхідність організувати виробництво власних вакцин в Україні – це питання нашої безпеки", - вважає міський голова Львова, Андрій Садовий.
Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео) Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео)
Записатися на вакцинацію можна через сервіс "Helsi". Для цього треба мати підписану декларацію з сімейним лікарем.
Loading...
Load next