У одній із львівських поліклінік медики масово звільняються з роботи

У одній із львівських поліклінік медики масово звільняються з роботи
З поліклініки на вулиці Мазепи, 25 звільняються лікарі, аби перейти на роботу у Львівську лікарню швидкої допомоги.

За словами сімейної лікарки Маргарити Шегинської, зараз звільнилось 110 вузькопрофільних лікарів вторинної ланки. Люди звільняються з поліклініки, аби перейти на роботу у Львівську лікарню швидкої допомоги. Про це повідомляє Суспільне.

Зазначимо, що саме цій лікарні міська влада передала частину приміщень поліклініки ще 17 березня. Там після ремонту облаштують додаткове відділення та ліжкомісця для хворих на коронавірус.

Головний лікар Лікарні швидкої допомоги Олег Самчук зазначає, що ніхто на медиків, які звільняються не тисне і роблять вони це за власним бажанням.

"Який тиск може бути? Ми спілкуємося на пряму. Нехай хоча б один лікар скаже, що я на когось тиснув. Всіх запрошував на роботу, але дуже багато лікарів самі звернулись до нас. Десятки людей щоденно звертаються, бо хочуть перейти до нас, в нашу структуру", — розповів лікар.

Нагадаємо, що у лікарні швидкої медичної допомоги зараз перебувають 566 пацієнтів хворих на Covid.

Читайте також
Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео) Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео)
Онкологія – такий діагноз українці чують дедалі частіше. Для когось це звучить як вирок, тоді як інші сприймають радше як виклик, борються та перемагають. Вже вкотре у світі намагаються достукатись і пояснити, що рак – не вирок.
У лікарні Львова помер 44-річний чоловік, якому нещодавно пересадили серце У лікарні Львова помер 44-річний чоловік, якому нещодавно пересадили серце
У Львівській обласній клінічній лікарні помер пацієнт, якому 9 червня пересадили серце. Чоловік помер на десятий день після трансплантації.
Loading...
Load next