У лікарні Львова охрестили хлопчика, якого залишили у "Вікні життя" (відео)

У лікарні Львова охрестили хлопчика, якого залишили у "Вікні життя" (відео)
Хлопчика, якого залишили у "Вікні життя", охрестили у Львівській міській дитячій лікарні та назвали Олександром-Юрієм. Хресною мамою для хлопчика стала його лікуюча лікарка.

Назвали Олександром-Юрієм. Хлопчика, якого залишили у "Вікні життя" - охрестили. А лікарка, яка лікувала малюка, стала для нього хресною мамою.

Тішуся, що я хресна мама. Мені це приємно. Навіть зворушливо і взагалі цього хлопчика ми у відділенні дуже любимо. Ну симпатяга, він такий дяється любити називається. Він народився 4 травня. Була записочка від мами шо він народжений 4 травня, а 6 Юрія. Це ім'я він сам собі приніс. Ну а Олександр це вже органи опіки, - розповіла лікуюча лікарка дитини, Ірина Яцкевич.

Опікувалась малюком у лікарні і медсестра Катерина Кушнір. Розповідає, що жовтяницю, яку виявили на початку, полікували і зараз хлопчик повністю здоровий.  

Дуже добре їсть. Він всьо знає коли йому треба поїсти. Він будиться, він просить їсти. Любить митися, дуже водні процедури. Дехто плаче дітки як миються в воді, а він навпаки тихенько заспокоюється, - зазначила медична сестра Львівської міської дитячої лікарні, Катерина Кушнір.

Я ним опікуюся кожне своє чергування, ми дружимо. От так у нас виходить. Їмо, спимо, важимося. Все в нас добре. Він добре вагу прибавляє на сьогоднішній день, він прибавив згідно свого віку, подає голос, то шо він голодний. Так, голодний. 12 година, їсть що три години. Кажи я не пропускаю харчування, - додала медсестра. 

Дитина вже має свідоцтво про народження і скоро його передадуть в один із Львівський дитячих будинків.

Дуже багато до нас було дзвінків, приходило дуже багато людей, цікавилися і хотіли звичайно всиновити цю крихітку на що ми завжди відповідаємо, що ми обстежуємо його, обстежили ми його повністю, дитина є здорова, але вже ці всі питання ми не компетентні, - наголосила завідувачка відділення патології новонароджених і недоношених дітей Львівської міської дитячої лікарні, Лариса Григоренко. 

Зазначимо, що за 4 роки існування "Вікна життя" тут залишили вже 6 дітей.

 

Читайте також
Вперше в Україні! Львівські медики пересадили печінку 1-річному малюку (фото) Вперше в Україні! Львівські медики пересадили печінку 1-річному малюку (фото)
За словами медиків, трансплантація була надскладною.
Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео) Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео)
Онкологія – такий діагноз українці чують дедалі частіше. Для когось це звучить як вирок, тоді як інші сприймають радше як виклик, борються та перемагають. Вже вкотре у світі намагаються достукатись і пояснити, що рак – не вирок.
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Loading...
Load next