У Львові перенесли обговорення про послаблення карантину до четверга

У Львові перенесли обговорення про послаблення карантину до четверга
Міський штаб з протидії коронавірусу розглянув низку питань, що стосуються вакцинування мешканців міста та послаблення локдауну.

Перш за все, у мерії обговорили можливі локації для проведення масової вакцинації в усіх районах міста, а також перебіг щеплень цього тижня на великих комунальних підприємствах: відпрацювання окремої логістики, окремих списків охочих, тощо.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Третє питання стосувалось вакцинування сфери послуг. Ми узгодили категорії, яким будуть проводити щеплення наступними. Зокрема, йдеться про тих людей, що комунікують з великою кількістю мешканців: працівники ринків, супермаркетів, великих підприємств, закладів харчування, банків, пошт, - ідеться у повідомленні.

Окрім того, було розглянуто розглянули етапи імунізації новою вакциною CoronaVac, яку мають незабаром привезти до Львова. 

Ми розглядали питання можливого послаблення карантину, однак станом на сьогодні показники захворюваності цього не дозволяють, тому ми до цього питання повернемось у четвер, - розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Нагадаємо, що на Львівщині за добу виявили 838 нових хворих на коронавірус.

Читайте також
Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео) Послаблення карантину на Львівщині: кого торкнуться зміни (відео)
Пом’якшення торкнуться лише сфери освіти: комісія ТЕБ і НС рекомендувала перейти на комбінований режим навчання. Однак про вихід з «червоної» зони не йдеться.
Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним
Медики Львова наголошують, що послаблення карантину у Львові наразі передчасне, у лікарнях міста досі багато критично важких хворих, реанімації переповнені. Відтак, усіх львів`ян просять дотримуватись заходів безпеки, аби після свят місто знову не повернулось до жорсткого локдауну.
Як у Львові відзначатимуть День міста Як у Львові відзначатимуть День міста
Цьогоріч, як і 2020 року, жодних масових заходів не відбуватиметься. Проте, у Львові перейменують вулицю та нададуть почесні звання учасникам у боротьбі з коронавірусом.
Loading...
Load next