У центрі Львова дозволили відбудувати пасаж Міколяша (візуалізація)

У центрі Львова дозволили відбудувати пасаж Міколяша (візуалізація)
Сьогодні, 16 квітня, виконавчий комітет Львівської міськради погодив містобудівні умови та обмеження для відновлення частини історичного пасажу Міколяша на вул. Коперника, 1.

По периметру руїн зведуть нову триповерхову споруду, яка буде відтворювати історичну будівлю.

Згідно з документом, висота споруди не має перевищувати 18 метрів, тобто 3 поверхів у висоту. Також буде мансарда площею понад 820 м. кв. В середині будуть розміщені магазини, кафе та офіси.

Зазначимо, що раніше у критому проході між вул. Коперника та вул. Вороного були магазини, ресторани та аптека чеського підприємця Петра Міколяша.

Керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради Наталія Аліксєєва запевнила, що під час реконструкції прилеглі будівлі і дворик між будинками не постраждають.

Проєкт реалізовуватиме дочірнє підприємство «Албіс Компані» кіпрської ТзОВ «Діаніум Трейдінг Ко. Лімітед», що спеціалізується на ресторанному бізнесі. За даними YouControl, компанія належить подружжю відомих львівських рестораторів Андрію та Лесі Іоновим. Вони є власниками мережі закладів Veronica Family, у яку входять кав’ярні «Вероніка», «Кондитерська аптека Іонових Під золотою зіркою», ресторани «Чорний кіт», «Амадеус».

 


 

Читайте також
Неподалік Академії сухопутних військ невдовзі з’явиться нова багатоповерхівка (відео) Неподалік Академії сухопутних військ невдовзі з’явиться нова багатоповерхівка (відео)
Громадську вбиральню, яка на проспекті Свободи, приведуть до належного стану. 
У Львові скандальний забудовник відновив незаконне будівництво
Компанія "Ірокс" відновила незаконне будівництво на вулиці Тернопільській, 42 у Львові. Міська влада вживатиме усіх потрібних заходів аби зупинити самовільні будівельні роботи.
Loading...
Load next