На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків

На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків
Чоловіки займались незаконним виробництвом, виготовленням, пересилання й збут наркотичних засобів. Кожен з наркозбувачів відповідав за свій напрямок роботи: постачання товару, його розповсюдження та відправку клієнтам.

Організатором наркотичного угрупування був раніше судимий за збут наркотиків 22-річний мешканець Дніпропетровщини. Про затримання злочинців повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Також спільниками 22-річного наркозбувача були чоловіки з Одеської, Херсонської, Миколаївської та Донецької області. Однак усі вони вирішили переїхати до Львова, щоб налагодити свій наркотичний бізнес, так за даними поліції лише за пів року наркозбувачам вдалось заробити понад 2 мільйони гривень

"Замовлення приймали через створений інтернет-магазин. Розповсюджували наркотики шляхом так званих "закладок" та поштовими відправленнями від різних осіб. Кошти отримували на електронні гаманці (таких зловмисники створити більше 10) та карткові рахунки. Для конспірації готівку знімали у різних регіонах країни", - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначимо, що наразі триває досудове розслідування й зовсім скоро "наркотичних бізнесменів" будуть судити.

Читайте також
На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото) На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото)
Правоохоронці припинили діяльність угрупування, яке збувало наркотичні речовини на території усієї Львівської області. Зокрема однієї із "наркопродавчинь" була 32-річна мешканка Дрогобича, яка також здійснювала збут наркотичних засобів та психотропних речовин.
Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП Вбив свою дружину: на Львівщині водій під дією наркотичних засобів скоїв смертельну ДТП
Водій під дією наркотиків на швидкості в'їхав у дерево, внаслідок чого його 32-річна дружина від отриманих травм померла на місці події. Смертельна аварія трапилась у селі Лагодів, що у Перемишлянському районі Львівської області.
Loading...
Load next