У Львові стартував новий сезон жіночого регбі (відео)

У Львові стартував новий сезон жіночого регбі (відео)
У Львові відбулись матчі першого туру Вищої ліги з Регбі-7 серед жіночих команд. Львівські регбістки перемогли усіх своїх суперниць.

На стадіоні "Юність" у Львові відбулись перші регбійні матчі. На це довго чекали всі. Вищолігові жіночі команди з Кременця, Тернополя, Львова та Івано-Франківська зіграли перший тур  чемпіонату України з Регбі-7.

"Ми інтенсивно готувались. Ходили на тренування. Готувались до цих змагань і дуже на них чекали", - розповіла тернопільська гравчиня Універ-ЗУНУ, Юлія Горошко.

Тернополянки відкривали сезон й зіграли з прикарпатськими Вовчицями з розгромною перемогою 36:0 заробили перші очки. 

"Гра була досить хороша. Тернопіль показав дуже хороший результат. Ми трохи були розгубленіші. Але початок і відкриття сезону - суперові. Ми зараз трохи поміняємо розстановку. В нас був акцент на кількох дітей і вони ще не включились в гру", - заявила гравчиня "ДЮСШ-2-Прикарпатські вовчиці", Ілона Косінська.

Після них була черга господарок поля вступити в боротьбу. Регбістки Академії сухопутних військ мали небагато часу на підготовку.

"Ми тільки два тижні готувались. Бо ми зараз на полігоні. І немає зовсім для цього часу. Бігти класно. Старатись для своєї команди і виграти цю гру", - зізналась львівська гравчиня РК "КІВС-НАСВ", Анастасія Охтирська.

 Але це не завадило команді впевнено грати першим номером у матчі з кременецькою ДЮСШ. 

"Другий тайм був легший. Тому що вже розігрілись, увійшли в гру, тому ця частина матчу нам вдалась більше", - капітанка ДЮСШ м. Кременець, Марія Тригуба.

Львів’янки в підсумку перемогли суперниць 17:5.

"Так як ми перейшли із спортзалу на поле, то ми зіграли досить непогано.  Крім цього з нами грає багато нових гравчинь -  ми молода команда. Перший матч, початок сезону", - додала Марія Тригуба.

В перервах товариські матчі грали чоловічі команди Вищої ліги. А завершився перший тур абсолютною перемогою львівських регбісток - вони не програли жодного матчу. На другому місці - Кременець, треті - тернополянки, четверті - Прикарпатські вовчиці. Наступний тур відбудеться 15 травня в Кременці.

 

Читайте також
Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян Останній матч сезону з регбі! Львів'яни проти киян
Регбійний «Сокіл» вдома зіграв з київським «Політехніком», який претендує на бронзові медалі Суперліги
У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео) У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.
Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео) Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео)
На цих змаганнях відбирали кандидатів у національну збірну, яка виступить на чемпіонаті світу у Вроцлаві через два місяці.
Loading...
Load next