Як у Львові відзначатимуть День міста

Як у Львові відзначатимуть День міста
Цьогоріч, як і 2020 року, жодних масових заходів не відбуватиметься. Проте, у Львові перейменують вулицю та нададуть почесні звання учасникам у боротьбі з коронавірусом.

6 травня львів'яни святкуватимуть День міста.

Цьогоріч ми також відмовимось від масових подій. Але, щоб відзначити цю дату, нами буде організована урочиста церемонія почесної варти та зроблено ряд приємний подарунків для мешканців, - розповіла директорка департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

На минулому засіданні сесії міської ради було прийнято рішення про найменування вулиці Захисників України. Мова про вулицю, що знаходиться поруч з центром, між вулицями Т. Шевченка та Городоцькою. 

Ми вирішили створити під ці звання збірні образи тих, хто боронить нас від пандемії коронавірусу. Так, нашим медикам буде присвоєно почесне звання «Почесний громадянин міста Львова», підприємцям, які допомагають, – додала посадовиця.

 

Читайте також
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика
Станом на ранок 12 травня у місті та області підтверджено 132 046 випадків інфікування коронавірусом, з яких 3407 – летальні.
Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним Медики вважають зняття обмежень у Львові передчасним
Медики Львова наголошують, що послаблення карантину у Львові наразі передчасне, у лікарнях міста досі багато критично важких хворих, реанімації переповнені. Відтак, усіх львів`ян просять дотримуватись заходів безпеки, аби після свят місто знову не повернулось до жорсткого локдауну.
Loading...
Load next