Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео)

Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео)
Сильні грози та пориви вітру, призвели до пошкодження ліній електропередач і знеструмлення цілих сіл, а у Львові було пошкоджено майже три десятки дерев.

Вранці, 17 серпня, Львовом пройшлась гроза із сильними поривами вітру та проливним дощем. Внаслідок цього станом на 9 годину ранку у місті виявлено 27 повалених дерев – з них 9 по місту і 18 у парках, також комунальники зафіксували підтоплення на вулиці Ряшівська-Городоцька й 15 зламаних гілок. Про наслідки негоди у Львові повідомили у пресслужбі міської ради.

Зокрема, у Галицькому районі повалено 3 гілки, у Франківському – 2 дерева і 4 гілки. Одна гілка зачепила автомобіль.

У Залізничному районі повалено 3 дерева. У Шевченківському районі повалено 2 дерева, у Личаківському - 6 гілок, одна з яких на вул. Пасічна, 77 впала на автомобіль. У Сихівському районі зламано 2 гілки, - йдеться у повідомленні ЛМР.

Окрім цього, у Львівській області за інформацією "Львівобленерго" станом на 7 ранку внаслідок негоди повністю знеструмлені 123 населені пункти та 68 частково. Зокрема, наслідки стихії на Львівщині ліквідовують 53 аварійні бригади у складі 174 працівників "Львівобленерго".

Для цього довелось залучити 79 одиниць техніки.

 

Читайте також
Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото) Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото)
Чергова сильна гроза із градом, пошкодила декілька шкіл, закладів культури та історичних будівель. У місті знову затоплені вулиці та повалені десятки дерев - комунальники ліквідовують наслідки буревію.
У Стрийському парку Львова під час буревію загинуло двоє молодих людей (фото) У Стрийському парку Львова під час буревію загинуло двоє молодих людей (фото)
Внаслідок сильного вітру з дощем, через падіння дерев загинуло дві людини - 18-річна дівчина та 20-річний військовий.
У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео) У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео)
Майже пів тисячі повалених дерев, 44 пошкоджені автівки та 80 знищених дахів – такі наслідки негоди, яка спіткала Львів.
Loading...
Load next