На Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг (відео)

На Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг (відео)
У селі Гайок, що у Кам’янко-Бузькому району Львівської області обвалився міст через річку Західний Буг. За попередніми даними внаслідок обвалу моста ніхто не постраждав.

Обвал моста трапився у понеділок, 3 травня близько 19:30 години. Про це на сторінці у Facebook повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

"3 травня о 19:35 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Гайок Кам'янка-Бузького району на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк обвалився міст через річку Західний Буг", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок обвалу моста траса Львів-Луцьк до Радехова наразі заблокована та непроїзна для автомобілів. Можливі варіанти об’їзду заблокованої внаслідок обвалу ділянки:

  • Дорога "Буськ — Лопатин";
  • Дорога "Жовква — Червоноград".​​​​​​​

Відео Varta1.

Читайте також
Надзвичайна ситуація об'єктового рівня: на Львівщині назвали ймовірну причину обвалу мосту Надзвичайна ситуація об'єктового рівня: на Львівщині назвали ймовірну причину обвалу мосту
Міст який був збудований ще у 1960 році через річку Західний Буг поблизу села Гайок у Львівській області, обвалився 3 травня. Дорожня служба жодного разу його не ремонтувала, а останні 5 років міст перебував у передаварійному стані.
В "Укравтодорі" заявили, що на Львівщині найближчим часом відбудують міст, який обвалився В "Укравтодорі" заявили, що на Львівщині найближчим часом відбудують міст, який обвалився
Міст через річку Західний Буг поблизу села Гайок у Львівській області, обвалився 3 травня. В "Укравтодорі" повідомили, що ремонтні роботи щодо відновлення обваленого моста мають розпочатися уже найближчим часом.
Loading...
Load next