В "Укравтодорі" заявили, що на Львівщині найближчим часом відбудують міст, який обвалився

В "Укравтодорі" заявили, що на Львівщині найближчим часом відбудують міст, який обвалився
Міст через річку Західний Буг поблизу села Гайок у Львівській області, обвалився 3 травня. В "Укравтодорі" повідомили, що ремонтні роботи щодо відновлення обваленого моста мають розпочатися уже найближчим часом.

Міст був збудований ще у 1960 році і від того часу жодного разу його не ремонтували. Останні 5 років дорожня споруда перебувала у передаварійному стані. Однак в "Укравтодорі" після обвалу моста яке трапилось 3 травня заявили, що роботи з відновлення моста розпочнуться вже найближчим часом, повідомляє пресслужба Державне агентство автомобільних доріг України.

"Проєкт реконструкції вже найближчим часом буде представлено техраді Укравтодору та секції 5 ДерждорНДІ. Вже після цього буде оперативно визначено підрядника й у максимально короткі терміни розпочнуться будівельні роботи", - йдеться у повідомленні "Укравтодору".

Зокрема в "Укравтодорі" зазначили, що минулого року ми в Україні трапилась аналогічна ситуація через, що внаслідок обвалу мосту через річку Чортомлик на трасі Н-23 Кропивницький - Запоріжжя у Дніпропетровській області працівники дорожньої служби були вимушені оперативно будувати новий. Зрештою за 7 місяців переправу було повністю відновлено, за такою ж схемою будуть відновлювати переправу через Західний Буг: "оперативно та якісно".

Нагадаємо, що у селі Гайок, що у Кам’янко-Бузькому району Львівської області обвалився міст через річку Західний Буг. За попередніми даними внаслідок обвалу моста ніхто не постраждав. Внаслідок обвалу моста траса "Львів-Луцьк" до Радехова наразі заблокована та непроїзна для автомобілів.

Можливі варіанти об’їзду заблокованої внаслідок обвалу ділянки:

  • Дорога "Буськ — Лопатин";
  • Дорога "Жовква — Червоноград".
Читайте також
Надзвичайна ситуація об'єктового рівня: на Львівщині назвали ймовірну причину обвалу мосту Надзвичайна ситуація об'єктового рівня: на Львівщині назвали ймовірну причину обвалу мосту
Міст який був збудований ще у 1960 році через річку Західний Буг поблизу села Гайок у Львівській області, обвалився 3 травня. Дорожня служба жодного разу його не ремонтувала, а останні 5 років міст перебував у передаварійному стані.
На Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг (відео) На Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг (відео)
У селі Гайок, що у Кам’янко-Бузькому району Львівської області обвалився міст через річку Західний Буг. За попередніми даними внаслідок обвалу моста ніхто не постраждав.
Loading...
Load next