На Львівщині затримали чоловіка, який намагався вистрілити у поліцейського

На Львівщині затримали чоловіка, який намагався вистрілити у поліцейського
У місті Червоноград 21-річний хлопець здійснив декілька пострілів, а згодом намагався вистрілити в одного із місцевих поліцейських. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – до семи років позбавлення волі.

У Соснівці за стрілянину на вулиці затримали раніше судимого 21-річного червоноградця. Поліцейські оперативно встановили місце перебування порушника, однак той намагався втекти від них. Внаслідок чого правоохоронцям довелось розпочати переслідування, повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

"4 травня близько 20.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у місті Соснівка Червоноградського району невідомий чоловік здійснив кілька пострілів з короткоствольної зброї, ймовірно - з пістолета", - йдеться у повідомленні поліції.

Зрозумівши, що втекти від правоохоронців 21-річному зловмиснику не вдасться, той зупинився та скерував на поліцейських пістолет. Затримати чоловіка вдалось лише після того, як один з правоохоронців здійснив попереджувальний постріл з табельної зброї у повітря.

"Поліцейські вилучили у зловмисника споряджений набоями пістолет іноземного виробництва, який скерували на експертизу", - зазначають у пресслужбі.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за трьома стаття : перша - за частиною 4 статті 296 - Хуліганстводруга - за частиною  статті 345 - Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу та третя -  за частиною статті 263 - Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Максимальне покарання, передбачене санкціями цих статей – до семи років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Читайте також
Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия Резонансне вбивство на Львівщині: під райвідділком поліції застрелили 41-річного мешканця Стрия
У Стрию на Львівщині невідомий серед вулиці розстріляв місцевого 41-річного мешканця. Вбивця двічі вистрелив у спину загиблому чоловіку.
На Львівщині затримали чоловіка, який кидався з ножем на поліцейських На Львівщині затримали чоловіка, який кидався з ножем на поліцейських
Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 35-річний житель райцентру погрожував перехожим ножем та саперною лопаткою, а також чинив опір та напав на поліцейських.
На Львівщині чоловік із мисливської зброї застрелив собаку сусіда На Львівщині чоловік із мисливської зброї застрелив собаку сусіда
Господар собаки звернувся до поліції із заявою, коли виявив, що його собака мертвий. В той час він не знав, хто його застрелив.
Loading...
Load next