Львівські лікарні реорганізують у три медичні об’єднання (відео)

Львівські лікарні реорганізують у три медичні об’єднання (відео)
Це покращить умови роботи медпрацівників, каже Садовий. Поліклініки та сімейна медицина працюватимуть так, як раніше.

Мер Львова Андрій Садовий та керівниця міського управління охорони здоров’я Леся Кобецька обговорили з гендиректорами міських лікарень нову медичну стратегію міста.

Відтак, у Львові планують реорганізувати систему охорони здоров’я і створити три медичних об’єднання.

Перше об’єднання – це ургентна медична допомога. Це є 8-ма лікарня, лікарня швидкої медичної допомоги та дитяча лікарня на вул. Пилипа Орлика, які фактично будуть працювати в «одній родині».

Друге об’єднання – це вторинний рівень, відновлене лікування. Це 1-ша, 4-та, 5-та міські лікарні. Тут лікуватимуть людей, які будуть потребувати постійної допомоги. Ця ланка має отримати від міста найбільшу допомогу.

Третє об’єднання – це акушерство і гінекологія. Це пологовий на вул. Мечникова і лікарня на вул. Рапопорта, повідомили у міськраді.

Мер місті також наголосив, що це значно підвищить рівень надання допомоги та покращить умови роботи медпрацівників.

Медичні послуги, а також прийом, огляд, діагностика та лікування будуть безплатними та фінансуватимуться з держбюджету. Єдине, пацієнт має мати підписану декларацію з сімейним лікарем.

Щодо поліклінік і сімейної медицини, то вони працюватимуть так, як працювали.

 

Читайте також
У Львові обговорили питання щодо придбання медобладнання у кредит (відео) У Львові обговорили питання щодо придбання медобладнання у кредит (відео)
Питання придбання у лізинг обладнання для львівських лікарень викликало шквал суперечок серед депутатів. Чи не найактивніше депутати обговорювали на вчорашній сесії питання придбання у лізинг обладнання для львівських лікарень.
Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео) Закупили ШВЛ-апарати та обладнання: оновлення відділення реанімації у 8 міській клінічній лікарні у Львові (відео)
У 8-мій міській клінічній лікарні запрацювало оновлене відділення анестезіології та інтенсивної терапії.
Лінива сесія міської ради: до обіду депутатам Львова вдалося опрацювати тільки 10 питань (відео) Лінива сесія міської ради: до обіду депутатам Львова вдалося опрацювати тільки 10 питань (відео)
Нудилися у смартфонах та багато пліткували. Львівські депутати зібралися на чергове засідання сесії міськради. Працювати розпочали із півгодинним запізненням.
Loading...
Load next