У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео)

У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео)
Телеканал ПравдаТУТ Львів змінює формат та оголошує конкурс до Дня захисту дітей! Малеча зможе спробувати себе у ролі наших ведучих та провести самостійно увесь випуск програми.

До Дня захисту дітей телеканал ПравдаТУТ Львів змінює формат - ідея виникла на передодні свята, щоб дати можливість батькам і дітям аби їх син чи донька спробували себе у ролі ведучого або ж ведучої. Також телеканал готує і спецвипуск програми MDExpert у якому наші журналісти разом з лікарями відповідатимуть на ваші запитання щодо психічного здоров'я дітей. 

Lviv Streets - це ексклюзивний спецпроект-довідник, про усі родзинки кожної вулиці нашого міста. Ведучий прогулюється вулицею розповідає про її історію, цікаві факти, будівлі. Для того, аби світ міг дізнатись більше про Україну та Львів, матеріали дублюються англійською мовою. Однак, взяти участь у зйомках може і ваша малеча. Для того, щоб ваша дитина змогла спробувати себе у ролі ведучого програми Lviv Streets, потрібно:

  • Записати коротке відео, де ваша дитина розповідає про свою вулицю, місто, ОТГ або визначні місця. Надсилайте відео нам у Facebook;
  • Вік дитини від 5 до 15 років;
  • Відео приймається до 20 травня включно;
  • Немає значення на, що ви зніматимете! Головне аби у кадрі була ваша дитина.

ALLAVLOG - це проект, з початком існування якого за півроку наша журналістка спробували близько 30 видів спорту. 

До Дня захисту дітей ми пропонуємо, щоб саме ваша дитина спробувала новий вид спорту з командою ALLAVLOG. Усе, що потрібно:

  • Зняти коротке відео, до 1-2 хвилин, як ваша дитина займається улюбленим видом спорту і надіслати його нам у Facebook;
  • Вік дитини від 7 до 15 років;
  • Відео приймається до 20 травня включно.

Тому не гайте часу, адже можливо саме ваша малеча вже 1 червня з‘явиться на екрані телеканалу ПравдаТУТ Львів у програмі LvivStreets та ALLAVLOG й розповідатиме усьому Львову про одну з вулиць нашого міста та спробує для себе новий вид спорту про який розповість глядачам!

Зокрема команда телеканалу ПравдаТУТ Львів турбується про психічне здоров'я дітей, адже у період пандемії COVID-19, коли довелось друзів та однокласників бачити через екран монітора у дітей розвивається брак соціальної комунікації. 

Тому до Дня захисту дітей ми вирішили підготувати спецвипуск програми MDExpert у якому наші журналісти разом з лікарями відповідатимуть на ваші запитання.

  • Усе, що вас цікавить, стосовно психічного здоров'я дітей, від малюка до підлітка, ви можете написати нам у Facebook, надіслати на електронну пошту ([email protected]), або ж зателефонувати (з 10:00 до 17:00 пн-пт) 067-521-55-00.
  • До прикладу: булінг, залежність від гаджетів, перша любов, гіперактивність тощо. Гарантуємо анонімність!

Так чи інакше, це впливає на емоційний стан дитини. Перебуваючи у повсякденних клопотах не завжди у батьків є час та можливість звернутись до фахових спеціалістів і поставити важливі запитання, якщо турбує якась проблема. 

 

Читайте також
Відомі британські мотомандрівники зібрали кошти для дітей, яких лікують у Львові (відео) Відомі британські мотомандрівники зібрали кошти для дітей, яких лікують у Львові (відео)
Ніл Бейлі та Кіран Рідлі проїхали тисячі кілометрів Україною та зібрали кошти для потреб найменших пацієнтів.
"Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео) "Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео)
Внаслідок інциденту на місце події батьки дитини викликали патрульних. Після того, як правоохоронці підтвердили ознаки сп’яніння у лікаря - на чоловіка склали протокол, а згодом його відсторонили від роботи.
У Львові відкрили новий спортивно-ігровий майданчик за 2,5 мільйони гривень (відео) У Львові відкрили новий спортивно-ігровий майданчик за 2,5 мільйони гривень (відео)
Реалізували проєкт за понад 2,5 мільйони гривень. При створенні простору орієнтувалися на подібні майданчики за кордоном.
Loading...
Load next