У Львові збудують новий медичний центр

У Львові збудують новий медичний центр

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Відтак, центр розрахований на 49 ліжкомісць.

Зокрема, виконком видав ТзОВ «Рясне Ріелті» містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлової будівлі на вул. Т. Шевченка, 315 у Львові.

Тут є існуюча адміністративна будівля, пропонується її надбудова, реконструкція, фасадів в тому числі, і використання як медичний центр, – розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Будівля знаходиться у зоні В-4 – промислових підприємств і технологічних об’єктів та установок ІV класу за санітарною класифікацією, згідно із зонінгом Шевченківського району.

Максимальна висота споруди – 25,5 м, а загальна площа забудови – 1479 кв.м.

Читайте також
У центрі Львова дозволили відбудувати пасаж Міколяша (візуалізація) У центрі Львова дозволили відбудувати пасаж Міколяша (візуалізація)
Сьогодні, 16 квітня, виконавчий комітет Львівської міськради погодив містобудівні умови та обмеження для відновлення частини історичного пасажу Міколяша на вул. Коперника, 1.
У Львові скандальний забудовник відновив незаконне будівництво
Компанія "Ірокс" відновила незаконне будівництво на вулиці Тернопільській, 42 у Львові. Міська влада вживатиме усіх потрібних заходів аби зупинити самовільні будівельні роботи.
Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам Садовий заборонив будівнитво на Миколайчука, яке належить братам Тістикам
На земельних ділянках, що знаходяться в кінці вулиці Миколайчука у Львові, Андрій Садовий заборонив проводити будівництво декількох житлових будинків. Зокрема там мала намір будувати компанія львівських підприємців та колишніх депутатів Ярослава і Володимира Тістиків.
Loading...
Load next