Автобусний маршрут №9 у Львові змінив кінцеву зупинку

Автобусний маршрут №9 у Львові змінив кінцеву зупинку
Від сьогодні, 17 травня, автобусний маршрут №9 курсуватиме з головного львівського автовокзалу у село Муроване й до новобудов на вулиці Вернадського у Львові.

Зокрема схему маршруту змінено рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради та погоджено управлінням патрульної поліції, йдеться у повідомленні Львівського комунального АТП-1, яке обслуговує маршрут №9.

"Нова кінцева зупинка  буде розташована на вул. Вернадського навпроти будинку за адресою вул. Стрийська, 115, що забезпечить якісне транспортне сполучення для мешканців новозбудованих житлових комплексів", - наголошують у АТП-1.

Зупинки автобусу № 9

с. Муроване — вул. Б. Хмельницького — вул. В. Липинського — просп. В. Чорновола — просп. Свободи — вул. П. Дорошенка — вул. М. Коперника — вул. С. Бандери — вул. Генерала Т. Чупринки — вул. І. Горбачевського — вул. Академіка А. Сахарова — вул. Княгині Ольги — вул. Володимира Великого — вул. Стрийська — вул. В. Вернадського (автовокзал) — вул. В. Вернадського (навпроти будинку № 115 на вул. Стрийській).

Нагадаємо, що у Львові також планують відновити два автобусні рейси - № 2А та 5А. Наразі відомо, що на маршрут №2А виїдуть 3 автобуси, однак згодом їхню кількість поетапно збільшать.


 

Читайте також
Зміни у маршрутах: у Львові планують запустити нові автобусні рейси Зміни у маршрутах: у Львові планують запустити нові автобусні рейси
У Львові один із міських автобусних маршрутів зазнає змін, а також планується відновити два автобусні маршрути – № 2А та 5А.
Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео) Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео)
Звичайна поїздка в громадському транспорті перетворюється у надскладну місію – не знепритомніти чи хоча б вийти з маршрутки сухим.
У Львові автобусний маршрут №22 продовжать до села Воля-Гомулецька У Львові автобусний маршрут №22 продовжать до села Воля-Гомулецька
З п’ятниці, до Волі-Гомулецької планують запустити міський маршрут № 22. Наразі Шевченківська райадміністрація ремонтує частину дороги до цього села.
Loading...
Load next