Зміни у маршрутах: у Львові планують запустити нові автобусні рейси

Зміни у маршрутах: у Львові планують запустити нові автобусні рейси
У Львові один із міських автобусних маршрутів зазнає змін, а також планується відновити два автобусні маршрути – № 2А та 5А.

Керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів розповів, що в травні у Львові планують запустити на маршрути автобуси №2А та 5А, про це він повідомив виданню "Твоє місто".

"АТП-1 писало про поетапне відновлення, вже відновлений №45 та №10. На черзі №2а, який має поїхати 20 травня. Та №5а, який курсуватиме від 24 травня", - повідомив Олеськів.

Посадовець також додав, що на маршрут №2А виїдуть 3 автобуси, однак згодом їхню кількість поетапно збільшать. Зміни щодо міського транспорту торкнуться також і маршруту № 9 — його планують продовжити вже з 17 травня.

Автобус № 9

  • с. Муроване — вул. Б. Хмельницького — вул. В. Липинського — просп. В. Чорновола — просп. Свободи — вул. П. Дорошенка — вул. М. Коперника — вул. С. Бандери — вул. Генерала Т. Чупринки — вул. І. Горбачевського — вул. Академіка А. Сахарова — вул. Княгині Ольги — вул. Володимира Великого — вул. Стрийська — вул. В. Вернадського (автовокзал) — вул. В. Вернадського (навпроти будинку № 115 на вул. Стрийській).

Нагадаємо, що наприкінці березня цього року виконавчий комітет ухвалив створити також  новий маршрут №63 до села Воля Гамулецька. Маршрут №63 курсує з вулиці Під Дубом у село Воля Гомулецька, через вулицю Замарстинівську.

Читайте також
Автобусний маршрут №9 у Львові змінив кінцеву зупинку Автобусний маршрут №9 у Львові змінив кінцеву зупинку
Від сьогодні, 17 травня, автобусний маршрут №9 курсуватиме з головного львівського автовокзалу у село Муроване й до новобудов на вулиці Вернадського у Львові.
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео) Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео)
Від учора у Львові в громадському транспорті потрібно платити не 7 гривень, а 10. Від такого корегування цін на проїзд містяни розлючені, оскільки, умови у маршрутках не покращилися, а щоденних витрат тепер буде значно більше.
Loading...
Load next