У Львові створять великий центр вакцинації

У Львові створять великий центр вакцинації
Розглядається можливість розміщення такого центру на стадіоні «Арена Львів».

Про створення такого центру говорили голова ЛОДА та міністр охорони здоров’я під час робочої онлайн-наради.

У центрі вакцинації мали б проводити щеплення від Covid-19 для великої кількості людей, насамперед тих, які зареєстровані через додаток «Дія».

Розглядається можливість розміщення такого центру на «Арені Львів».

Цей об’єкт найбільше відповідає рекомендаціям Міністерства для облаштування центрів. Зараз необхідно врегулювати ряд організаційних питань, у першу чергу це стосується кадрового забезпечення роботи центру, - йдеться у повідомленні ЛОДА.

За підсумками наради, профільному департаменту ЛОДА доручили напрацювати механізм створення таких центрів в області згідно з рекомендаціями МОЗ.

Читайте також
За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину
Попередньо планували щепити близько тисячі осіб. Однак протягом двох вихідних днів у центрі вакцинації в приміщенні "Арени Львів" медикам вдалось вакцинувати 1041 мешканців Львівщини, які попередньо зареєструвались у додатку "Дія".
У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення
У місті вже працює один такий центр, який розташований у приміщенні стадіону "Арена Львів". Однак, вже з цієї суботи у Львові запрацює ще два нових центри вакцинації.
Частка ковід-інфікованих дітей зросла удвічі: чи повернуть дистанційне навчання? (відео) Частка ковід-інфікованих дітей зросла удвічі: чи повернуть дистанційне навчання? (відео)
Приймати маленьких пацієнтів з діагнозом COVID-19 почала міська дитяча клінічна лікарня на вулиці Орлика.
Loading...
Load next