Нова хвиля коронавірусу на Львівщині: 134 пацієнти перебувають на стаціонарному лікуванні (відео)

Нова хвиля коронавірусу на Львівщині: 134 пацієнти перебувають на стаціонарному лікуванні (відео)
134 пацієнти зараз перебувають на стаціонарному лікуванні. Здебільшого це – люди старшого віку.

Збільшення кількості хворих упродовж минулих чотирьох тижнів – нова хвиля коронавірусу на Львівщині. 134 пацієнти зараз перебувають на стаціонарному лікуванні. Здебільшого, це – люди старшого віку та особи, які мають важкі супутні захворювання. В основному шпиталізація спричинена тим, що ковід сприяв загостренню їхньої основної патології.

Більше 20 закладів…такої медичної допомоги, - каже Орест Чемерис, директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної військової адміністрації.

На початку тижня в області зафіксували 218 випадків захворювання на ковід. Розповсюджується інфекція територією області нерівномірно.

Найбільше число захворілих…золочівського району.

Це є не дивина для львівської області, - додає Наталія Іванченко, керівниця Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ.

Нагадаємо, що у Європі виявили новий штам коронавірусу Омікрон ВА.5, який ще більше заразний ніж попередній. На Львівщині його наразі не фіксували.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
«Омікрон» масово вражає львів'ян (відео) «Омікрон» масово вражає львів'ян (відео)
У стаціонарі 1-го ТМО Львова перебуває 451 пацієнт з коронавірусом, 87 з них – діти.
Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео) Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео)
На тлі нової хвилі ковіду львів’ян закликають імунізуватися бустерною дозою.
У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео) У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео)
Люди займають чергу ще з ранку, але все одно простоюють на вулиці майже годину, допоки в них зберуть біоматеріали на аналіз.
Loading...
Load next