На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)

На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.

 Капітально відновлювати його розпочнуть на початку червня. Служба автомобільних доріг вже уклала договір з переможцем тендеру на проведення робіт. Ремонт виконуватиме підрядна організація "Онур" за майже 1,5 млрд грн, повідомляють у Львівській ОДА.

Ділянка, яку відремонтуємо, проходить від траси М-06 Київ – Чоп до межі із Івано-Франківською областю. Цей автошлях стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине (Дороги Єдності). Його протяжність 1300 кілометрів, - повідомив голова ЛОДА Максим Козицький.

Під час ремонту на "Дорозі Єдності" в межах Львівської області передбачено влаштування нового дорожнього покриття та дощової каналізації, ремонт 5-ти мостів, облаштування тротуарів та освітлення у межах населених пунктів, а також автобусних зупинок.

Цей автошлях стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України Стрий – Ізварине. Загальна протяжність "Дороги Єдності" - 1300 кілометрів, а на території Львівської області довжина цього шляху сягає 44 кілометри.

 

Читайте також
На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео) На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео)
Вартість капітального ремонту переїзду через річку Стрий становить 65,5 мільйонів гривень.
Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині Найгірша траса: як відбувається "Велике будівництво" Зеленського на Львівщині
Траса Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка вже не один рік була однією з найгірших доріг Львівщини. Однак вже зараз тривають ремонтні роботи, завдяки чому трасу нарешті відновлять.
Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео) Відірвані від цивілізації: на Львівщині мешканці скаржаться на стан доріг (відео)
Бездоріжжя та практично відсутність транспортного сполучення. Здавалося б перебільшення, але ж ні, це – реалії життя жителів сіл на Львівщині. Люди намагаються достукатись до влади, однак наразі безрезультатно.
Loading...
Load next