У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті

У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті
Вартість проїзних абонементів та пересадкових квитків у львівському електротранспорті зросте, однак купувати місячні та тримісячні абонементи буде вигідніше, ніж платити за разову поїздку.

Сьогодні, 4 червня, Виконавчий комітет ЛМР встановив нові тарифи на проїзні абонементи та пересадкові квитки у львівських трамваях та тролейбусах. Відомо, що відповідне рішення набуде чинності вже з понеділка, 7 червня, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Нова вартість проїзних абонементів:

  • місячна проїзна картка для підприємств, установ та організацій – 300 гривень;
  • загальна тримісячна проїзна картка – 600 гривень;
  • загальна місячна проїзна картка – 240 гривень;
  • електронна тримісячна проїзна картка – 590 гривень;
  • електронна місячна проїзна картка – 230 гривень;
  • пільгова місячна проїзна картка для учнів та студентів – 120 гривень;
  • електронна пільгова місячна проїзна картка – 115 гривень;
  • електронна пільгова денна проїзна картка – 30 гривень;
  • електронна триденна проїзна картка – 70 гривень.

Зокрема зміниться також й вартість пересадкових квитків для трамваїв і тролейбусів. Їх вартість зросте з 8 до 12 гривень. Паперові проїзні можна купити у кіосках ЛКП "Львівелектротранс", а електронні абонементи – на сайті перевізника й у додатку Privat24.

Керівник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів розповів, що купувати місячні та тримісячні абонементи значно вигідніше, ніж оплачувати щоразу поїздку.

До прикладу, загальна місячна проїзна картка для користування в електротранспорті буде коштувати 240 гривень. При здійсненні 60 поїздок на місяць, тобто двічі на день, вартість разової поїздки становитиме 4 гривні. А якщо придбати електронну місячну проїзну картку, вартість якої буде 230 грн, при здійсненні двох поїздок на день, вартість разової поїздки становитиме 3,83 грн, - наголосив посадовець.

Нагадаємо, що у Львові від 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах коштує 10 гривень. Водночас вартість проїзду в електротранспорті залежить від способу купівлі квитка: 10 грн - якщо купувати квиток у водія, 9 грн - за умови купівлі квитка в спеціалізованих точках продажу і 8,5 грн - у разі купівлі квитка онлайн.

Читайте також
Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео) Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео)
Від учора у Львові в громадському транспорті потрібно платити не 7 гривень, а 10. Від такого корегування цін на проїзд містяни розлючені, оскільки, умови у маршрутках не покращилися, а щоденних витрат тепер буде значно більше.
Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео) Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео)
Контролер, який залякував жінку та вимагав з неї гроші, а згодом вдарив чоловіка й досі працює на цій роботі. Начальник "Львівелектротрансу" переконує, що він бачив це відео і воно – "вирване з контексту".
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
Loading...
Load next