Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео)

Заступився за жінку: у Львові контролер вдарив пасажира трамваю (відео)
Контролер, який залякував жінку та вимагав з неї гроші, а згодом вдарив чоловіка й досі працює на цій роботі. Начальник "Львівелектротрансу" переконує, що він бачив це відео і воно – "вирване з контексту".

Нещодавно, 6 вересня, у Львові контролер у трамваї №6 вдарив пасажира, який намагався захистити жінку, яка їхала у транспорті без квитка. Однак, за словами очевидців жінка не порушувала правил проїзду у громадському транспорті та після того, як зайшла у трамвай, передала кошти водієві для оплати проїзний квитка. Та в той час на зупинці біля церкви Ольги та Єлизавети на задні двері трамваю зайшли контролери, які й "спіймали" жінку, яка на той час ще ніби то не оплатила за проїзд, повідомляє 24 канал.

Зокрема, ця жінка. Але у неї ще залишились ще гроші у руці й контролери подумали, що вона не передала. У грубій формі один із контролерів почав у людини вимагати 200 гривень штрафу, - розповіла одна із очевидців інциденту.

Коли інші пасажири передали вже оплачений квиток від водія, одна із пасажирок його одразу закомпостувала і дала його цій жінці. Однак контролери вирвали його з її рук і звинуватили жінку у безквитковому проїзді.

В цей час на наступній зупинці почали виходити люди, і мужчина попросив його пропустити. А контролер взяв і його вдарив, сказавши, що можна виходити на інші двері, - зазначила очевидиця.

Постраждалим чоловіком, якого вдарив контролер виявився львівський журналіст та фотохудожник Олег Огородник. Так, за словами журналіста той ж контролер залякував жінку й довів її до слів. Після цього контролер вдарив Огородника.

Не доїхавши до цирку, контролери зірвались та почали до неї чіплятись. Одна пасажирка почала це знімати на відео. Я спершу мовчав, а потім мені це набридло і я сказав, мовляв, чого ви причепились, жінка не проїхала й пів зупинки, - додав журналіст.

Однак, відомо, що після інциденту контролер продовжує працювати на цій ж роботі та на цій ж посаді. 

За словами контролера, він виявив пасажирку без квитка, а інші громадяни почали за неї заступатись і провокувати конфліктну ситуацію. Чоловік на відео, який каже, що його нібито вдарили, проходив через натовп. Контролер звернувся з цього приводу у Львівське районне управління поліції, - наголосив начальник відділу контролю ЛКП "Львівелектротранс" Володимир Кілко.

Ймовірно зараз львівські поліцейські проводить перевірку цієї ситуації та згодом правоохоронці дадуть правову оцінку цьому інциденту. Однак, офіційного підтвердження цій інформації у Нацполіції Львова ще не надали.

Читайте також
У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті
Вартість проїзних абонементів та пересадкових квитків у львівському електротранспорті зросте, однак купувати місячні та тримісячні абонементи буде вигідніше, ніж платити за разову поїздку.
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео) Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео)
Звичайна поїздка в громадському транспорті перетворюється у надскладну місію – не знепритомніти чи хоча б вийти з маршрутки сухим.
Loading...
Load next