Понад 2 мільярди боргу за газ завинили жителі Львівщини

Понад 2 мільярди боргу за газ завинили жителі Львівщини
У “Львівгаз збут” скаржаться на те, що споживачі заборгували установі вже понад 2,46 мільярди гривень. Так найбільшу несплату за газ мають мешканці Львівського, Стрийського та Дрогобицького районів.

Від початку року понад 34 тисячі споживачів жодного разу не сплатили за газ. Про це повідомляє пресслужба "Львівгаз збут". 

" Ми розуміємо, що в період карантину деякі наші клієнти опинились у скрутному фінансовому становищі й не можуть погасити борг одним платежем. Таким споживачам ми пропонуємо укласти договір реструктуризації, умови якого визначаються індивідуально і дозволяють погашати заборгованість частинами. Також рекомендуємо звернутися до місцевого управління соціального захисту для оформлення субсидії. В інших випадках борги стягуватимуться через суд ", - розповів директор "Львівгаз збут" Павло Майк. 

 Зазначимо, що у період карантину споживачам нараховується пеня та можливе відключення газу через заборгованість. Утім, як зазначають у "Львівгаз збуті" деякі клієнти й зовсім перестали платити за газ. Внаслідок цього назбируються велечезні борги, а газ – це ринковий продукт, за який потрібно платити вчасно. Адже "комуналка" не на карантині і за спожитий газ потрібно розраховуватися вчасно. 

Нагадаємо, що в установах, які займаються газопостачанням у Львові та області "цінують" гроші. Так посадовці «Львівгазу» навмисно створювали борги споживачам й звинувачували їх у нелегальному використанні газу. При цьому ніби то заборговані кошти спрямовувались на фінансування політичної діяльності на Львівщині двох партій, однією з яких є "ОПЗЖ".

Читайте також
Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу  – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео) Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео)
Від «хвилі» до «хвилі» – додаткові ліжкомісця, регулярна зміна обмежень та обов’язкова вакцинація. Рік видався насиченим на «ковідні» новації. Торкнулися вони усіх сфер життєдіяльності львів’ян.
Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео) Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео)
На тлі нової хвилі ковіду львів’ян закликають імунізуватися бустерною дозою.
7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові 7 грудня відкривають ще одну ділянку вулиці Бандери у Львові
Ремонт всієї вулиці С. Бандери наближається до завершення.
Loading...
Load next