На Львівщині судитимуть чоловіка за збут наркотиків

На Львівщині судитимуть чоловіка за збут наркотиків

Прокурори Червоноградської окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 37-річного мешканця Сокаля за фактами незаконного придбання, зберігання та збуту наркотичних засобів, психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що обвинувачений, безпосередньо за місцем свого проживання, налагодив схему збуту метадону та амфетаміну.

Замовлення приймав по телефону, тоді ж і домовлявся про час зустрічі.

«Клієнтами» здебільшого були мешканці Червоноградського району.

В січні 2023 року, після чергового задокументованого збуту «амфетаміну», останнього затримано в порядку ст. 208 КПК України. За результатами проведених обшуків за місцем проживання фігуранта було виявлено та вилучено наркотики, грошові кошти від збуту заборонених речовин та інші речові докази.

Наразі чоловік знаходяться під вартою.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області.

Нагадаємо, На Львівщині поліція затримала крадія: поцупив сумку з грошима у пасажирки автовокзалу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків
Студент та школяр забили безпритульних до смерті: суд виніс вирок у резонансній справі.
Loading...
Load next