На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому

На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому
Львівські правоохоронці розкрили вбивство, яке трапилось у Польщі ще у 2003 році. Однак, справу вдалось розкрити лише через 18 років - у 2021 році.

В грудні 2003 року близько 7:00 у Республіці Польща під час сварки п'яний житель Львівщини вбив місцевого жителя. Однак, лише зараз львівським правоохоронцям вдалось затримати вже 53-річного мешканця Дрогобиччини, якого підозрюють в умисному вбивстві, повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Будучи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту з громадянином Польщі взяв молоток та наніс ним численні удари в голову, тулуб та кінцівки потерпілого. Внаслідок чого останній помер на місці, - повідомили у прокуратурі.

Наразі правоохоронці повідомили 53-річному мешканцю Львівської області про підозру в скоєному злочині. Якщо ж провину чоловіка доведуть у суді, йому загрожуватиме від 7 до 15 років зі ґратами

Зауважимо, що у коментарі для видання Zaxid.net у львівській прокуратурі пояснили, що польські правоохоронці, які проводили розслідування вбивства, звернулись до України з клопотанням про надання міжнародної правової допомоги. Внаслідок цього й було затримано ймовірного 53-річного вбивцю.

Читайте також
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео) Смертельний удар ножем: у Львові поліцейські затримали зловмисника, що вбив чоловіка (відео)
Під час конфлікту на вул. Шевченка зловмисника заподіяв жертві удар ножем у груди. Чоловік помер на місці події
Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків Ціна життя - 2 тисячі гривень: у Львові за смерть безпритульних засудили двох підлітків
Студент та школяр забили безпритульних до смерті: суд виніс вирок у резонансній справі.
Loading...
Load next