Відбудуємо країну разом: на Львівщині розпочав свою роботу польський сервіс відбудови України

Відбудуємо країну разом: на Львівщині розпочав свою роботу польський сервіс відбудови України
Львівщина стала однією з областей, де розпочав свою роботу польський сервіс відбудови України

Львівщина стала однією з областей, де розпочав свою роботу польський сервіс відбудови України. 

Серед ключових напрямів, що вважають найголовнішими у співпраці це розширення мережі доріг до кордону, збільшення кількості пунктів пропуску між нашими державами, а також реабілітація та надання повного спектру медпослуг нашим захисникам, що передбачає створення нових медцентрів. І звичайно ж співпраця у відновленні зруйнованих внаслідок обстрілів будівель та інших об’єктів інфраструктури.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому На Львівщині розкрили вбивство, яке чоловік скоїв у Польщі ще 18 років тому
Львівські правоохоронці розкрили вбивство, яке трапилось у Польщі ще у 2003 році. Однак, справу вдалось розкрити лише через 18 років - у 2021 році.
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
Loading...
Load next