Голосківське кладовище: Львів сплатить 15 млн грн компенсації за зрубані дерева (відео)

Голосківське кладовище: Львів сплатить 15 млн грн компенсації за зрубані дерева (відео)
За дерева, які зрубають для облаштування додаткової території Голосківського кладовища, Львів сплатить 15 мільйонів гривень компенсації.

У Львові планують збільшити площу Сихівського та Голосківського цвинтарів. Міська влада буде змушена компенсувати 15 мільйонів гривень за зрубані дерева  ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр" у якого візьмуть 10 гектарів під розширення Голосківського кладовища.

Відшкодувати гроші місто має Львівському лісовому селекційно-насіннєвому центру, оскільки розширити цвинтар планують саме за рахунок лісу, що належить цьому держпідприємству. Та ці 15 мільйонів – це лише сума компенсації, додатково потрібні будуть кошти ще й на облаштування цієї території.

Наразі ми погоджували 5 мільйонів гривень на виплату ДП. Загалом маємо виплатити 15 мільйонів. Також будуть потрібні кошти на облаштування цієї території. Адже ці 15 мільйонів – це лише компенсація ДП "Львівський лісовий селекційно-насіннєвий центр, - розповіла голова бюджетної комісії ЛМР Наталія Шелестак, у коментарі Тvoemisto.tv.

Щодо Сихівського кладовища, то його планують розширити за рахунок землі природно-заповідного фонду. І тут жодної компенсації не передбачено.  Загалом площу обох цвинтарів планують збільшити на 26 га. Скільки місту коштуватиме облаштування цих територій поки невідомо.

 

Читайте також
У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео) У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)
Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулицю Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Однак суму компенсації за незручності наразі не повідомляють.
"Мені ніде людей ховати": поблизу Львова чоловік на місці садів влаштував приватне кладовище (відео) "Мені ніде людей ховати": поблизу Львова чоловік на місці садів влаштував приватне кладовище (відео)
Тепер порушнику може загрожувати штраф від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до шести місяців арешту.
Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео) Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео)
Жителі хутора Коп’ятин забили на сполох. Кажуть, у їхньому лісництві третій тиждень рубають сторічні буки.
Loading...
Load next