У центрі Львова реконструюють проблемне перехрестя (відео)

У центрі Львова реконструюють проблемне перехрестя (відео)
У Львові розпочали реконструкцію перехрестя вулиці Під Дубом та проспекту Чорновола. Там планують посунути тротуар та розширити проїзду частину.

Загалом роботи на перехресті вулиці Під Дубом та проспекті Чорновола триватимуть 3-4 тижні. На рух громадського транспорту реконструкція не вплине.

Численні ДТП, вузькі тротуари та погана видимість дорожньої ситуації – залишаться у минулому. Нині комунальники розпочали реконструкцію перехрестя вулиці Під Дубом та проспекту Чорновола. Серед причин початку робіт – великі незручності для водіїв, що рухаються цією ділянкою міста.

Дуже великі корки, тут постійно на цьому перехресті корки бувають цілими днями. Пасувало би її розширити цю вулицю Чорновола, - наголосив чоловік.

Я думаю, що, мабуть, кільце тут пасувало б. Тому що це практика усіх європейських країн. Кільце це найкраща розв’язка, яка може бути в транспортному, - розповів львів'янин.

А кільце отут було б файно зробити і тоді б вже була розгрузка нормальна. А так дехто не знає, тако треба їхати вперед і назад сі вертати, а зразу наліво повертають, - зазначив водій.

Однак попри позицію водіїв щодо проведення більш масштабної реконструкції цієї ділянки кільце тут не облаштовуватимуть. Передбачені невеличкі зміни, але вони мали б суттєво вплинути на ситуацію на цьому перехресті, - запевняють посадовці. 

Цей проект передбачає розширення часткове пішохідної частини, перенесення підпірної стінки, зрізку дерев, що покращить оглядовість. Повністю перекриватися ця дорога не буде. Єдине, що за потреби, то ситуативно буде обмежуватися рух на одній зі смуг, - повідомив голова Галицької райадміністрації, Андрій Зозуля.

Загалом роботи з реконструкції перехрестя вулиці Під Дубом та проспекту Чорновола триватимуть 3-4 тижні. На це з бюджету райадміністрації виділили трохи більше ніж 500 тисяч гривень. 

 

Читайте також
У Львові обмежать рух на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Під Дубом У Львові обмежать рух на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Під Дубом
Від понеділка, 14 червня, у Львові перекриють перехрестя проспект В. Чорновола – вулиця Під Дубом. На дорозі у центрі міста проводитимуть роботи з реконструкції перехрестя.
У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух
На час ремонтних робіт відбудуться зміни у русі 7 маршрутів громадського транспорту.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Loading...
Load next