У Львові обмежать рух на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Під Дубом

У Львові обмежать рух на перехресті проспекту Чорновола та вулиці Під Дубом
Від понеділка, 14 червня, у Львові перекриють перехрестя проспект В. Чорновола – вулиця Під Дубом. На дорозі у центрі міста проводитимуть роботи з реконструкції перехрестя.

На перехресті планують випрямити траєкторію руху транспорту – посунути тротуар і розширити проїжджу частину, повідомила пресслужба Львівської міськради.

Відомо, що з 08:00 години ранку 14 червня і до 22:00 години 23 липня, на перехресті буде обмежено рух транспорту. Ремонтні роботи проводитимуться на замовлення Галицької РА, оскільки перехрестя планують повністю реконструювати.

Видимість для автотранспорту на цьому перехресті обмежена, а пропускна можливість тротуару є низькою. Тому було прийнято рішення провести реконструкцію перехрестя, в результаті якої буде випрямлена траєкторія руху транспорту, - повідомили у ЛМР.

Водночас у мерії наголосили, що на рух громадського транспорту роботи з реконструкції перехрестя на проспекті В. Чорновола і вулиці Під Дубом не вплинуть. Однак зазначають, що  тут можливі ситуативні обмеження, або перекриття однієї зі смуг для руху транспорту. 

Нагадаємо, що у Львові від 17 травня автобусний маршрут №9 змінив кінцеву зупинку. Зокрема вже понад місяць автобуси, які курсують на цьому маршруті їздять з головного львівського автовокзалу у село Муроване й до новобудов на вулиці Вернадського у Львові.

Читайте також
У центрі Львова реконструюють проблемне перехрестя (відео) У центрі Львова реконструюють проблемне перехрестя (відео)
У Львові розпочали реконструкцію перехрестя вулиці Під Дубом та проспекту Чорновола. Там планують посунути тротуар та розширити проїзду частину.
У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух
На час ремонтних робіт відбудуться зміни у русі 7 маршрутів громадського транспорту.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Loading...
Load next