Зарплати у школах Львівщини: з вересня директори отримуватимуть 1000$ (відео)

Зарплати у школах Львівщини: з вересня директори отримуватимуть 1000$ (відео)
Заробітню плату директорам шкіл на Львівщині підвищать вже з початку нового навчального року, 1 вересня.

Зарплата в тисячу доларів: директори львівських шкіл з вересня отримуватимуть 27 тисяч гривень заробітної плати. Підвищення торкнеться в тому числі і сільських шкіл, які цього року увійшли до складу Львівської ОТГ. Рішення про таке преміювання керівників закладів загальної середньої освіти підтримав виконком, повідомляє пресслужба ЛМР.

Зокрема, наразі зарплата директорів шкіл у Львівській області становить від 10 до 15 тисяч гривень.

Цим рішення виконкому ми приймаємо наступний крок: з 1 вересня підвищуємо рівень оплати пращі директорів шкіл до 27 тисяч гривень, що еквівалентно 1 тисячі доларів. Це дуже важливий крок, адже цьогоріч ми маємо конкурси на 44 директорів ЗЗСО. Ми розуміємо, що, інвестуючи в освіту, ми інвестуємо в майбутнє, - повідомив перший заступник міського голови, Андрій Москаленко.

Для цього з міського бюджету виділять 15 мільйонів гривень до кінця року. Загалом у нашій територіальній громаді працює 127 шкіл

 


 

Читайте також
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання Школам Львівщини рекомендують відновити очну та змішану форми навчання
Зважаючи на пошкодження критичної інфраструктури області та ризики повторних ударів, освітяни рекомендують максимально продовжити навчання в теплий період року.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Loading...
Load next