На Львівщині обіцяють побудувати євроколію до кордону в межах підготовки до Дня Незалежності (відео)

На Львівщині обіцяють побудувати євроколію до кордону  в межах підготовки до Дня Незалежності (відео)
Швидкісну залізничну колію за європейськими стандартами обіцяють побудувати в межах підготовки до відзначення Дня Незалежності України.

Через Львів із Києва і до кордону збудують євроколію. Швидкісну залізничну колію за європейськими стандартами обіцяють побудувати в межах підготовки до відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Про це йдеться у повідомленні Кабміну. 

Серед ініціатив – проєкт будівництва швидкісної залізничної колії за європейськими стандартами з Києва через Львів до польсько-українського кордону – "Київ – Львів – Скнилів".

Окрім того, план заходів також включає й інші масштабні інфраструктурні проєкти, зокрема, модернізацію 6-ти регіональних аеропортів, завершення будівництва нового лікувально-діагностичного комплексу в ОХМАТДИТі тощо.

На будівництво та модернізацію цих об’єктів передбачено 5 з половиною мільярдів гривень. А на самі ж святкові урочистості до Дня Незалежності планують витратити орієнтовно 100 мільйонів.

 

Читайте також
Провела 14 років у радянських тюрмах: у Львові померла легендарна зв'язкова Романа Шухевича Ольга Ільків Провела 14 років у радянських тюрмах: у Львові померла легендарна зв'язкова Романа Шухевича Ольга Ільків
У червні 2021 року Ольга Ільків відсвяткувала 101-річчя.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Боротьба з COVID та енергетичною кризою (відео) Боротьба з COVID та енергетичною кризою (відео)
Лідерка партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко запропонувала невідкладні кроки для подолання пандемії коронавірусу та енергетичного колапсу.
Loading...
Load next