Реконструкція вул. Бандери у Львові триває: до кінця року ремонтні роботи планують завершити (відео)

Реконструкція вул. Бандери у Львові триває: до кінця року ремонтні роботи планують завершити  (відео)
Завершити усі роботи і відкрити вулицю для проїзду транспорту планують до кінця року.

Реконструкція вулиці Бандери у Львові триває. Наразі підрядна організація проводить роботи на трьох відрізках. Так, на ділянці від Чупринки до Антоновича завершують влаштування дорожнього покриття і приступають до облаштування тротуарів, від Антоновича до Героїв УПА – облаштовують каналізаційний колектор.

На відтинку від Городоцької до Героїв УПА завершили демонтаж трамвайної колії, облаштування водопроводу і всіх комунікацій, та розпочали монтаж плит під трамвайну колію, повідомили у мерії.

МАФів немає, це як говориться "медом", шо нема МАФів. Тому, що я думаю, що вони тут і не потрібні. Дорога має бути красива і красотою мають бути власне ці дерева, і хороше якісне освітлення. І я думаю потім треба буде братися до фасадів будинків", - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Інженерні роботи майже всі завершені, залишилось ще 20-25%. Труднощі саме були у змінах плану мощення, - наголосила директорка ЛКП "Львівавтодор" Оксана Єстеферова.

Зокрема, кінцева вартість ремонту дороги буде тоді, коли будуть підписані акти виконаних робіт. Завершити усі роботи і відкрити вулицю для проїзду транспорту планують до кінця року. Найперше для проїзду транспорту буде відкрита ділянка від вулиці Чупринки до "Львівської Політехніки".

 

Читайте також
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео) У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео)
До початку вересня у Львові мали б завершити ремонт і відкрити для проїзду другу частину вулиці Пекарської. Та все пішло не за планом.
Loading...
Load next