У Львівському цирку відбудеться безкоштовне музично-циркове шоу (відео)

У Львівському цирку відбудеться безкоштовне музично-циркове шоу (відео)
Презентують 80-хвилинне шоу у Львівському цирку 26 червня о 14:00 та 27 червня о 16:00.

Безкоштовне музично-циркове шоу відбудеться у Львівському цирку. Там виступатимуть акробати, гімнасти, еквілібристи, міми, клоуни, лялькарі та ілюзіоністи. Організовує арт-проекту "Коло", саме так називається це дійство, Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв.

Вони вперше вирушають у тур містами і свої гастролі починають саме зі Львова. Свої таланти продемонструють 70 професійних артистів. Окрім того, зірковою учасницею шоу стане українська реп-виконавиця, фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-Фактор" Аліна Паш, вона презентує нову пісню.

70 професійних артистів в одному часі та просторі продемонструють різні стилі – акробатика, гімнастика, еквілібристика, пантоміма, клоунада, ілюзія та маніпуляція, лялькарство, вокал, хореографія та акторська майстерність. Для того, щоб побачити найкращі взірці світового циркового та сценічного мистецтв, цього літа не обов’язково їхати на виставу цирку Du Soleil, адже все це можна побачити в своєму місті або подорожуючи Україною, - наголошують організатори.

Презентують 80-хвилинне шоу у Львівському цирку 26 червня о 14:00 та 27 червня о 16:00 годині. Вхід на шоу - безкоштовний.

 

Читайте також
Музика «поза політикою»?: львів’яни зізналися, чи слухають досі пісні російських виконавців Музика «поза політикою»?: львів’яни зізналися, чи слухають досі пісні російських виконавців
Львів’яни зізналися, чи слухають досі пісні російських виконавців і пояснили, чому
Про життя до війни: у Львові актори із 10 міст України презентували п'єсу "Станція Львів" (відео) Про життя до війни: у Львові актори із 10 міст України презентували п'єсу "Станція Львів" (відео)
Актори із 10 міст України написали п’єсу на основі життєвих подій, які були звичними для людей до війни 
ВИЙНЯТКОВА мистецька подія на сцені Львівської ОПЕРИ ВИЙНЯТКОВА мистецька подія на сцені Львівської ОПЕРИ
На сцені Львівської опери відбулася виняткова мистецька подія за участі іноземних гостей, що присвячена мужності українського народу та його героїчній боротьбі з російським агресором
Loading...
Load next