Аномальна спека у Львові: у місті температура побила історичний рекорд (відео)

Аномальна спека у Львові: у місті температура побила історичний рекорд (відео)
У Львові зареєстрували новий температурний рекорд. 24 червня стовпчики термометра піднялися до +33°C.

За даними SINOPTIK, востаннє максимальну температуру в цей день реєстрували аж у 1951 році. І тоді температура сягнула 29,5 градусів. Тож ця спека для України та Львова зараз вважається аномальною. На щастя, у Львові є багато фонтанів, які можуть трохи врятувати від спеки як дорослих містян, так і малечу.

Тим не менш, сьогодні, 25 червня, у місті буде трішки прохолодніше. Синоптики прогнозують 28 градусів із позначкою +. Також очікуються пориви вітру і подекуди дощ, можливо, з градом. Тому не забудьте взяти із собою парасольки.

Проте, вже у п’ятницю, 25 червня, на Львівщині синоптики оголосили штормове попередження. Разом з тим температура може сягнути позначки 30-32°C, що стане новим абсолютним рекордом температури у цей день.

 

Читайте також
Пекельна спека повернулася до Львова: ризики високої температури повітря для містян (відео) Пекельна спека повернулася до Львова: ризики високої температури повітря для містян (відео)
Медики радять намагатися перебувати у приміщеннях із системами кондиціонування, стежити за питним режимом, вживаючи велику кількість рідини із сіллю, а ще подбати про правильний одяг.
Вперше за 75 років: Львів побив історичний температурний рекорд Вперше за 75 років: Львів побив історичний температурний рекорд
Львівський гідрометцентр має дані про температуру повітря на Львівщині із 1946 року - 14 липня у Львові було найспекотніше за останні 75 років.
Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео) Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео)
Звичайна поїздка в громадському транспорті перетворюється у надскладну місію – не знепритомніти чи хоча б вийти з маршрутки сухим.
Loading...
Load next