Повернулись назад до Львова: обласна рада перереєструвала чотири комунальні лікарні (відео)

Повернулись назад до Львова: обласна рада перереєструвала чотири комунальні лікарні (відео)
Облрада перереєструвала чотири комунальні лікарні назад у Львів, які впродовж 2019 де-юра перенесла до району.

Йдеться про обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Львівський державний онкологічний центр, обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих та обласну клінічну лікарню. Про це свідчать дані з Державного реєстру юридичних осіб.

Впродовж 2019-го Львівська обласна рада ці медзаклади, які фізично розташовані у Львові, перереєструвала у різні міста і села в межах області. Через це місто Лева втратило чималу суму надходжень.

Однак торік у грудні Верховна Рада прийняла закон, який унеможливлює безпідставну перереєстрацію комунальних установ. Тож всі ці об’єкти області довелося юридично повернути назад до Львова.

 

Читайте також
Реконструкція медичного закладу у Львові: у 5-й міській клінічній лікарні встановили сучасний ліфт (відео) Реконструкція медичного закладу у Львові: у 5-й міській клінічній лікарні встановили сучасний ліфт (відео)
Майже 10 мільйонів гривень використали для капітального ремонту даху, відділень, ліфта та для закупівлі необхідного устаткування.
"Україна - гуманна країна": у Львові містяни вийшли на протест проти знущання над тваринами (відео) "Україна - гуманна країна": у Львові містяни вийшли на протест проти знущання над тваринами (відео)
Акцію одночасно провели у 30-ти містах України. Всі свої вимоги активісти передадуть на розгляд президенту та народним депутатам.
"Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео) "Червона" зона на Львівщині: область значно перевищує показники госпіталізації пацієнтів (відео)
У "червоній" зоні зможуть працювати: заклади громадського харчування за адресною доставкою та навинос; салони краси за попереднім записом; фінансові установи; пошта, заправки, медичні та ветеринарні заклади тощо.
Loading...
Load next