"Україна - гуманна країна": у Львові містяни вийшли на протест проти знущання над тваринами (відео)

"Україна - гуманна країна": у Львові містяни вийшли на протест проти знущання над тваринами (відео)
Акцію одночасно провели у 30-ти містах України. Всі свої вимоги активісти передадуть на розгляд президенту та народним депутатам.

Акцію одночасно провели у 30-ти містах України. Всі свої вимоги активісти передадуть на розгляд президенту та народним депутатам.

Цієї неділі сотні львів’ян долучилися до четвертого Всеукраїнського маршу за права тварин. Традиційно учасники ходи взяли з собою домашніх улюбленців. Пані Тетяна прийшла на акцію із йоркширським тер’єром Найком. Жінка вимагає посилити відповідальність за жорстоке поводження з тваринами.

Найбільше я не хочу, щоб були дельфінарії, цирки та зоопарки. Я була у Межигір’ї і бачила там ведмедів, яких зібрали з усієї України. В одного не було очей, інші ледве пересувались – це просто знущання над тваринами. Я за те, щоб люди розуміли, що тварини схожі на нас, от мій песик здається навіть розуміє більше, ніж дитина, - розповіла учасниця маршу за тварин Тетяна Дворак.

Також учасники ходи вимагали посилити покарання для догхантерів і живодерів та заборонити хутрові ферми.

Це здається мені дуже негуманним коли є багато штучних синтетичних матеріалів, використовувати те що використовували наші предки коли в них дійсно не було на то інших ресурсів та можливостей, - зазначила учасниця маршу за тварин Аліна Кожушко.

Виступили зоозахисники і за припинення знущань над сільскогосподарськими тваринами: коровами, курами, свинями.

Немає гуманного вбивства, немає гуманного утримання тварин, всі тварини які вирощуються на м'ясо, молоко яйця вони всі страждають. Нам потрібно зробити особистий вибір і відмовитись від продуктів експлуатації, продуктів вбивства тварин і лише тоді індустрія почне змінюватись, - наголосила учасниця маршу за тварин Єлизавета Базар.

Усі свої вимоги активісти передадуть на розгляд президенту та народним депутатам.

Є законопроєкти, які є у Верховній Раді і які не розглянуті, не прийняті, це заборона притравних станцій, це заборона дельфінаріїв, не врегульоване питання цирку з тваринами. Власне ці марші вимагають ставити це на порядок денний щоби ці закони не лежали на столах в чиновників, а вони починали діяти, - повідомила організаторка маршу за тварин Оксана Джус.

Акцію на підтримку тварин одночасно провели у 30-ти містах України.

 

Читайте також
У Львові провели акцію з безкоштовного чипування собак (відео) У Львові провели акцію з безкоштовного чипування собак (відео)
Кожен охочий мав нагоду безкоштовно вживити під шкіру собаці мініатюрний пристрій, за допомогою якого улюбленця можна буде ідентифікувати у будь-якій точці світу.
Повернулись назад до Львова: обласна рада перереєструвала чотири комунальні лікарні (відео) Повернулись назад до Львова: обласна рада перереєструвала чотири комунальні лікарні (відео)
Облрада перереєструвала чотири комунальні лікарні назад у Львів, які впродовж 2019 де-юра перенесла до району.
У Львові відбулась акція протесту на підтримку бізнесу переселенців із Криму (відео) У Львові відбулась акція протесту на підтримку бізнесу переселенців із Криму (відео)
Нашуміла ситуація на Сихові з представниками малого бізнесу досягнула свого піку. Повідомлення орендодавця про бажання достроково розірвати угоди з орендарями, викликала шквал обурень як в самих власників бізнесу, так і тутешніх мешканців. Підприємці, місцеві мешканці та небайдужі містяни зібралися на акцію на підтримку бізнесу переселенців із Криму.
Loading...
Load next