Не добіг 200 метрів: у Львові під час напівмарафону помер 23-річний хлопець (фото)

Не добіг 200 метрів: у Львові під час напівмарафону помер 23-річний хлопець (фото)
За попередніми даними бігун не був аматором - хлопець неодноразово брав участь у схожих змаганнях в інших українських містах.

У центрі Львові під час напівмарафону сьогодні, 27 червня помер 23-річний хлопець. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Андрій Садовий. 

Велика біда на півмарафоні. Хлопець, 23 роки, не добіг 200 метрів. Медики щойно констатували смерть", - написав Садовий. 

Мер також додав, що більше інформації щодо смерті хлопця буде повідомлено на брифінгу. Згодом, близько 12:30 години, організатори львівського півмарафону оголосили про припинення змагань.

Відомо, що 23-річний бігун під час сьогоднішнього півмарафону на 21 км показував хороші результати і ймовірно намагався встановити рекорд. Проте, згодом хлопець втратив свідомість фактично за 200 метрів до фінішу.

20 метрів від нашого посту була Мальтійська служба, що одразу оперативно почала проводити реанімаційні заходи. Через 5 хвилин прибула швидка допомога, яка також продовжила надавати невідкладну допомогу. Годину проводили реанімаційні заходи, але, на жаль, нашого учасника не вдалося врятувати. Наразі більш детальної інформації нам не відомо, - повідомив Дмитро Черніцький, генеральний директор Run Ukraine.

Чоловік також додав, що кожен учасник забігу застрахований, відтак рідні загиблого отримають фінансову допомогу внаслідок його непередбачуваної смерті. Оскільки, реанімаційні зусилля медиків, які чергували на трасі проведення марафону, результату не дали.

Нагадаємо, що на вихідних, 26 та 27 червня у Львові планували провести півмарафон. Для безпеки учасників забігу низку вулиць перекрили для руху транспорту.

Читайте також
У Стрийському районі екскаватор перекинув бетонний стовп на чоловіка (відео) У Стрийському районі екскаватор перекинув бетонний стовп на чоловіка (відео)
Під час виконання будівельних робіт екскаватор зачепив стрілою лінію електромережі. А бетонний стовп, що її тримав, упав на 56-річного власника подвір’я. Чоловік помер.
Скнилівська трагедія: у Львові вшанували пам'ять жертв кривавого авіашоу (відео) Скнилівська трагедія: у Львові вшанували пам'ять жертв кривавого авіашоу (відео)
Святковий настрій та історична подія перетворились на криваве місиво. Цьогоріч минає 19 років з дня Скнилівської трагедії. А рідні та близькі загиблих вкотре приходять на місце катастрофи, аби згадати та помилитися за померлих.
Обвалилась стіна будинку на вулиці Руській: у Львові під завалами помер неповнолітній робітник (відео) Обвалилась стіна будинку на вулиці Руській: у Львові під завалами помер неповнолітній робітник (відео)
У центрі Львова обвалилася частина стіни будинку. Під завалами опинився робітник, який до того ж був неповнолітнім.
Loading...
Load next