Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео)

Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео)
Старий каналізаційний колектор давно потребував ремонту, а нещодавні буревії його фактично "добили". Вулицю Винниченка відкриють для проїзду не раніше ніж через 3 тижні.

Провалля – у самісінькому центрі міста. Негода принесла чимало збитків Львову. Торкнулося це і вулиці Винниченка. Так, буревій пошкодив 100-літній колектор, який і так уже дихав на ладан. Аби дістатися до нього, посеред дороги довелося вирити 10-метрову яму. 

За моєї роботи, як міського голови, такої воронки я ще не бачив. Таке враження, що впала бомба. Як мені говорять спеціалісти, через газову корозію утворилася пустота, об’ємом 70 метрів кубічних і камера, куди сходяться 3 колектори, фактично просто була зруйнована, - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Ремонтні роботи розпочали чи не відразу. Оскільки через несправність колектора, вулиці Кривоноса та Винниченка були під загрозою чергових підтоплень.

Ми пробуємо закріпитися на ту глибину. Робиться металічний каркас, який буде втримувати береги, щоб люди могли безпечно працювати, - розповів інженер відділу каналізаційних мереж підрядної організації Віталій Хомин.

Після цього підрядники тут будуватимуть нову камеру із залізобетону. Тим часом для водіїв змінили схему руху. Так, вулицю Кривоноса тимчасово зробили головною і облаштували двосторонній рух. Місцеві мешканці та працівники офісів на вулиці Винниченка кажуть, що незручностей це приносить чимало, втім переконані, безпечна дорога – важливіша.   

Якщо, наприклад занести або завезти якийсь товар, то взагалі нереально, взагалі. Добре, що хлопці поставили так, що, як ви бачили, можна легенько пролізти. Та добре, що ремонтують, бо якби автомобіль провалився, то було б набагато гірше, - зізнався водій.

Вся Лисенка стоїть, бачите? Тому мусимо якось це об’їжджати всі. Але вже нічого не зробиш з тим. - наголосив львів'янин.

Створює незручності. Особисто для мене так, тому що, я тудою весь час їжджу, - зазначив чоловік. 

Додамо, що роботи на вулиці Винниченка планують завершити не раніше ніж через 3 тижні.

 

Читайте також
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео) Ремонт вулиці Хмельницького у Львові: наразі ремонтні роботи тривають на кільці з вулицею Липинського (відео)
Кільце на вулицях Липинського – Б. Хмельницького перекриють для руху транспорту цими вихідними. Завершити ремонтні роботи обіцяють наступного тижня.
Loading...
Load next