У Львові перекриють перехрестя вулиць Бандери та Городоцької (відео)

У Львові перекриють перехрестя вулиць Бандери та Городоцької (відео)
Ремонт доріг триває у Львові: в межах капітальної реконструкції вулиці Степана Бандери для проїзду транспорту закриють Городоцьку. Це станеться вже наступного четверга, аби уникнути транспортного колапсу мерія закликає водіїв ознайомитися із новою схемою об’їзду.

Найдовшу вулицю Львова закриють для проїзду транспорту. 14 жовтня у місті стартують ремонтні роботи на перехресті вулиць Степана Бандери та Городоцької. Упродовж місяця там облаштовуватимуть нову трамвайну інфраструктуру.

Для того, щоб колію покласти треба її розібрати, зняти стару колію, розібрати бруківку, зробити основу, забетонувати, поставити нову колію. Там колія така є цікава, з підігрівом, для того, щоб взимку вона не застивала і ніхто не виходив руками там її не перемикав, автоматична, - повідомив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

На час ремонтних робіт громадський транспорт курсуватиме за зміненими маршрутами. Так трамваї № 1, 4 та 6 доїжджатимуть лише до церкви Анни і зворотньо. Автобусні маршрути оминатимуть закриту ділянку в напрямку до центру міста вулицею Тобілевича, а далі рухатимуться по Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу – по вулиці Короткій.

Для підсилення існуючих автобусних маршрутів котрі прямують до Залізничного вокзалу ми плануємо додатково підсилити додатковими шатл-басами, які курсуватимуть з площі Двірцевої до церкви Анни. При потребі також буде підсилено існуючі маршрути громадського транспорту, але на даний момент вважаємо що цього достатньо того на сьогоднішні день є, - повідомив в.о. начальника управління транспорту Львівської міськради Олег Партика.

Нагадаємо,  цього тижня у межах масштабної реконструкції вулиці Степана Бандери для проїзду приватного автомобільного транспорту відкрили перехрестя Бандери - Федьковича - Шептицьких. А вже від завтра там почнуть курсувати тролейбуси.

В найближчому плані це в перших числах листопада відкрити вулицю Степана Бандери від Коновальця до Антоновича так само з рухом тролейбусного транспорту по вулиці Антоновича, - зазначив головний інженер компанії-підрядника Олександр Добоні.

Загальна вартість ремонтних робіт становить майже 210 мільйонів гривень. Повністю завершити реконструкцію вулиці Степана Бандери протяжністю 1 кілометр планують до кінця цього року.

 

Читайте також
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео) Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео)
Старий каналізаційний колектор давно потребував ремонту, а нещодавні буревії його фактично "добили". Вулицю Винниченка відкриють для проїзду не раніше ніж через 3 тижні.
У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео) У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)
Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулицю Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Однак суму компенсації за незручності наразі не повідомляють.
Loading...
Load next